promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
A lakótársam hazajött napközben és rám nyitott, míg a kanapén hancúroztam: a gond csak azzal volt, hogy ismerte a pasit

A lakótársam hazajött napközben és rám nyitott, míg a kanapén hancúroztam: a gond csak azzal volt, hogy ismerte a pasit

Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc

Azonnal kidobott a lakásból, a ruháimat pedig az ablakon hajította ki.

Bea nagyjából egy éve lakik Budapest belvárosának a szívében, a lakótársával, Monával. Most azonban egy igen komoly ballépés után új lakást kell keresnie. Most az ő történetét olvashatjátok:

Biztos sokan lesznek, akik elítélnek majd, de én úgy vagyok vele, hogyha kínálkozik egy kaland, akkor azt a lehetőséget meg kell ragadni. Nagyjából egy éve lakom Budapesten, előtte egy kicsi pici vidéki városban nőttem fel, ahol halálra untam magam. Nem igazán volt lehetőség ismerkedni, ezek a vidéki pasik nekem sose jöttek be, nagyon konkrét elképzelésem volt, hogy milyen férfival tudnám magam elképzelni. Mikor feljöttem, viszonylag hamar találtam egy lakást, jó áron, jó helyen. Egy lány lakott ott, akivel elsőre remekül megtaláltuk a közös hangot, Mona. Bár nagyon kedveltem, de valahol irigy is voltam: ő pontosan azt az életet élte, amire én vágytam.

Szerencsére személyében nem csak lakótársat, hanem egy új barátot is kaptam. Nagyon nyitott volt mindenre, érdekes ismerősei voltak, művészkörökben forgott, egyszóval bekerültem Budapest vérkeringésébe. Aztán egyik nap hazajött és hozott magával egy fiút. A pasijaként mutatta be. Nekem a lélegzetem is elakadt, pont olyan volt, mint akiről álmodoztam. Megkérdezték van-e kedvem borozgatni és éjszakába nyúlóan beszélgettünk a kanapén. Nem csak vonzó, hanem értelmes, vicces, szellemes és kedves is volt. Szégyelltem magam, de nagyon pajzán gondolataim lettek és nagyon vágytam arra, hogy bár én feküdnék le vele egy ágyba aznap este.

Még jó pár alkalommal csináltunk hármas programot én pedig egyre irigyebb lettem. Aztán egyik nap... Mona később ért haza az egyetemről mint tervezte, a pasija viszont nem olvasta el az üzenetét. Szóval amikor kopogott és kinyitottam az ajtót, hevesebben kezdett verni a szívem. Beszélgettünk és aztán egyszer csak... én nem tudom mi ütött belém, de megcsókoltam. Ő elsőre meglepődött, majd ledöntött az ágyra és megtörtént a dolog. Annyira belemerültünk az élvezetekbe, hogy meg sem hallottuk ahogyan nyílt a kulcs a zárban. Mona ránk nyitott. 

Egyszer csak megláttam a szemem sarkából és felsikítottam. A pasija is. Próbáltuk magunkra venni a ruháinkat, de ő gyorsabb volt és kidobta őket az ablakon. Utána a szobámba ment és onnan is elkezdte kidobálni a dolgaimat. Hisztérikus volt. Próbáltuk leállítani, de esélytelen volt. Kidobott a lakásból minket is és kulcsra zárta az ajtót. Arra jutottunk, hogy mentjük az utcáról ami menthető.

Megkérdeztem a srácot alhatok-e nála aznap, igent mondott. Azt hittem legalább lesz valami jó is a sztoriban ám ő másnap megjegyezte, hogy nem szeretne velem semmi komolyat és örülne, ha keresnék lakást. Teljesen megsemmisültem. Se pasi, se barát. A társaságból, ahová jártam, ott sem láttak szívesen, Mona pártjára álltak. Annyit azért még sikerült megtudnom, hogy párterápiára mennek a sráccal, aki beköltözött az én helyemre. Most épp hetek választanak el, hogy haza kelljen költöznöm, ha addig nem találok ki valamit.

Amennyiben szeretnétek ehhez hasonló szomorú sorsokról, kemény döntésekről, vagy csúnya árulásokról olvasni, akkor lépjetek be a Promotions kifejezetten pikáns csoportjába, ahol rengeteg ilyen történettel találkozhattok: IDE kattintva megtehetitek.