promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A feleségem álmában egy másik férfi nevét mondogatta kéjesen, amikor leesett kiről beszél az éjszaka közepén ott hagytam
Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Azóta sem mentem haza és nem veszem fel neki a telefont, megalázott.

Gyula és felesége között volt egy régóta húzódó vita. A férfi aztán egyik este furcsa hangokra kelt és úgy döntött, hogy nem bírja tovább. Most az ő történetét olvashatjátok:

Biztos lesznek olyan alfahímek, akik kinevetnek majd, hogy hogy lehetek ennyire érzékeny és egyesek talán még röhögnének is egyet a dolgon, én azonban azt érzem, hogy soha többé nem tudok ránézni a feleségemre. Történt ugyanis, hogy van egy elég jóképű legjobb barátom. Sajnos még humora is van, egzisztenciája is, án meg mindig amolyan másodhegedűs voltam mellette. Ameddig meg nem ismertem a feleségemet, akin láttam azt a rajongást, amit egy férfi a nőtől látni akar.

A legjobb barátomnak is lett párja, de nevezzük nevén, Henrik az, aki iránt gyermekkorunk óta van egy bizonyos féltékenységem. A feleségemmel is nagyon hamar megtalálta a közös hangot és bár az elején örültem neki, hogy ennyire jól kijön egymással a választottam és Henrik, aki fontos szerepet játszik az életemben, egy idő után azonban azt vettem észre, hogy talán túl közel kerültek egymáshoz. A közös találkozókat beárnyékolta a féltékenységem és a gyanú, hogy a feleségem inkább vele akar lenni.

Ezt többször is átbeszéltem mindkettőjükkel és az elején türelmesen, de aztán egyre ingerültebben utasították vissza a vádakat és megkértek, hogy tegyek le a fantazmagóriáimról, soha nem tennének velem ilyet.

És egészen sokáig ez a téma el is sikkadt, a múlt hét kedd estig. Szokásos estének indult, olvasgattunk, majd lefeküdtünk aludni. Éjjel 2:12 perckor felriadtam, azért tudom, hogy mikor, mert ránéztem az órára. Akartam egy puszit adni a feleségemnek, azonban éppen álmodott valamit, mert hallottam ahogy motyog. Közelebb hajoltam és ekkor megértettem a halk beszédét, amit a legmélyebb álmában, a tudatalattija felszabadulásával, így hozott felszínre.

Ohh, Henrik, igen, így, Henrik, jaj.

Férfiasan bevallom, hogy kicsordult a könnyem. A feleségem álmában egy másik férfiról álmodik.

Kikeltem az ágyból, bepakoltam pár ruhát a táskámba és még aznap éjjel eljöttem otthonról. Azóta nem veszem fel a telefont neki. Ennyire megalázó élményt nem egy-két nap feldolgozni és úgyis tudom, hogy csak kinevetne amiatt, hogy ez nekem ennyire rosszul esett. Pedig olyan ez, mint a megcsalás. Csak épp álmában történt a legjobb barátommal.

Amennyiben szeretnétek ehhez hasonló szomorú sorsokról, kemény döntésekről, vagy csúnya árulásokról olvasni, akkor lépjetek be a Promotions kifejezetten pikáns csoportjába, ahol rengeteg ilyen történettel találkozhattok: IDE kattintva megtehetitek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás