promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Véletlenül a feleségem bébihordójával mentem a bölcsődébe és kinyitottam a cipzárját: egész életünket eláruló levél lapult benne
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Cumit kerestem amikor kezembe akadt a papír, a világ marhája vagyok. ​

Talán a legelviselhetetlenebb dolog, amit egy férfi átélhet, ha rájön, hogy a felesége megcsalja. Amikor már azt hiszi az ember, hogy mindene rendben van a kapcsolatában, és hinni tud az ember a másikban, hirtelen minden megrendül. Így volt ez velem is.

Hosszú éveken át éltem boldogan a feleségemmel. Öt év házasság után, egy csodálatos kisfiú született közénk. Minden olyan tökéletesnek tűnt, a családi életünk tökéletes egyensúlyban volt. Legalábbis így hittem.

Egy átlagos reggel volt, amikor úgy döntöttem, hogy én viszem a kisfiúnkat a bölcsődébe. Megöleltem a feleségem , aki épp reggelit készített, és kimentünk a kisfiúval az autóhoz. Amikor kinyitottam a bébihordót (ami történetesen a feleségemé volt), hogy kiemeljem a fiúnkat, és keressek egy cumit, egy furcsa dologra lettem figyelmes. Egy összehajtott papírlapot találtam, amit a bébiszitternek címeztek.

Nagyon meglepődtem, de a kíváncsiság nagy úr volt, így hát elolvastam, mi áll a papírban. Az elolvasása után mintha csak a föld nyelte volna el alattam a lábaimat. Az üzenet egyértelműen arról szólt, hogy a feleségem és a bébiszitter (aki történetesen férfi) valójában többek lettek egymásnak, mint csak munkatársak. Nem tudtam feldolgozni a gondolatot, hogy a feleségem, akivel együtt éltem, akit szerettem és akiben megbíztam, megcsal engem - az üzenetek eléggé pajzánok és félreérthetetlenek voltak.

Nem tudtam, hogy hogyan tovább. A fejemben minden összezavarodott, az érzéseim kuszán átfutottak bennem. A kisfiam csak türelmesen állt mellettem, de úgy éreztem, mintha minden összeomlott volna bennem.

Hirtelen megértettem azoknak az embereknek a fájdalmát, akik hasonló helyzetben találták magukat. Nem tudtam, mit tegyek. Nem tudtam, hogyan kezeljem ezt a helyzetet. Szóhoz sem jutottam.

Végül egy dologra jutottam csak: ki kell beszélnem a párommal. Nem hagyhatom, hogy ez az üzenet és az általa felfedezett igazság megmérgezze a gyermekeinkért érzett szeretetünket. El kell beszélnünk, meg kell találnunk a megoldást, bármilyen nehéz is legyen.

Félve és tanácstalanul hagytam a fiúnkat a bölcsődében, majd hazamentem. A feleségem még mindig a reggelit készítette. Amikor meglátott, mosolyogva odalépett hozzám, hogy megöleljön. De a mosolyom nem tudtam viszonozni.

Lassan kibontottam az üzenetet, és elém vetettem. Az arca elsápadt, mikor látta, mit találtam. Az elején tagadott mindent, de aztán összeomlott, és sírva vallotta be, hogy hibázott. Nem tudtam, hogy érzem magam.

Aznap este hosszú órákon át beszélgettünk. Megpróbáltuk kibogozni, hogy mi vezetett ehhez a pontig. Voltak könnyek és düh, de végül eldöntöttük, hogy megpróbálunk túllépni ezen. Nem volt könnyű, de mindketten tudtuk, hogy a gyerekeinkért meg kell próbálnunk.

Azóta sok minden megváltozott, de egy dolog nem: a szeretetünk a fiúnk iránt. Megpróbálunk dolgozni a kapcsolatunkon, és újra megtalálni azt az egyensúlyt, ami hosszú ideig boldoggá tett minket.

Az üzenet mindig emlékeztetni fog bennünket arra, hogy semmi sem magától értetődő, és hogy mindig oda kell figyelni egymásra. De talán ez a fájdalmas tapasztalat is erősebbé tesz minket, és segít abban, hogy még jobban értékeljük a kapcsolatunkat és egymást.

Amennyiben szeretnétek ehhez hasonló szomorú sorsokról, kemény döntésekről, vagy csúnya árulásokról olvasni, akkor lépjetek be a Promotions kifejezetten pikáns csoportjába, ahol rengeteg ilyen történettel találkozhattok: IDE kattintva megtehetitek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás