promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Elmentünk az Adriára és kiúszott mellém valami, a kezembe vettem és minden eddigi álmom szerte foszlott

Elmentünk az Adriára és kiúszott mellém valami, a kezembe vettem és minden eddigi álmom szerte foszlott

Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc

Rémálommá vált a nyaralás.

Zoli és a barátnője kiruccantak egy kis kikapcsolódásra, elszöktek az anyósék elől. Most az ő történetét olvashatjátok:

Hyhyhy! Macsók, gyülekezzetek!, Horvátország, Adriai-tenger, nyaralás, megvan? Szerintem mindenki is emlékszik, Volt egy csaj, akivel a kavargatós kiruccanásokat a Balatonál, Siófok környékén kezdtük a témázást és eléggé egymásra hangolódtunk ahhoz, hogy összeköltözzünk. Ennek egyébként nagyon örültem, én is szerettem volna volna vele komolyabb dolgot.

Ez nem lesz egy hosszú sztori: igazából imádtam a csajomat és a megcsalás mint olyan fel sem merült. Kifejezetten tetszett, hogy mennyire nehezen adta magát az elején, de utána végül végül csak sikerült becsibészkednem magam a bugyijába.

Csoda egy bugyi volt az: élénk, neonszínű, megvadultam tőle, imádtam, meséltem is a haverjaimnak, hogy mennyire vagány, bevállalós csajom van,

Egyszer aztán egy nyaralás alkalmával (nyilván nem kell sokat ferdítenem, most volt), még közelebbi ismeretségbe kerültem ezzel lánykával és és ezzel a kis csoda cicával annyira összespanoltunk, hogy megbeszéltük, hogy valahova kiruccanunk, ez végül egy budapesti vendégház lett. A csajom egy brutálszexi fehérneműt hozott magával, amit korábban már megmutatott. 

A hétvégén aztán nem volt lehetőségünk ilyen téren megnézni egymást, de a fejemben volt az a dögös kis darab. Pityu haverom kitalálta, hogy ugorjunk le horvátba', aztán ott folytassuk a bulit. Nekem sem volt ellenemre, cica is jött velem. Aztán egy istenes bekarmolás után, amikor vissza kellett mennem a szállásra, józanodni akartam. Ezt a folyamatot a mellettem elúszó neon bugyi zavarta meg, amikor körülnéztem, akkor láttam, hogy a csajom, meg a barátom keresi az eltévelyedett darabot, hát ő lehámozta a csajomról a bugyit és valószínűleg rajta sem volt már boxer. Kijöttem és jó nagy röhögés meg odakiabálás után hazajöttem. Foglaltam szobát egy másik szállásra, és kiélveztem Horvátországot meg az Adriát. Vérzik a szívem ezért a dögös kis bigéért, meg a haveromat is imádtam, óriási forma volt, de azóta egyikükkel sem beszélek.

Amennyiben szeretnétek ehhez hasonló szomorú sorsokról, kemény döntésekről, vagy csúnya árulásokról olvasni, akkor lépjetek be a Promotions kifejezetten pikáns csoportjába, ahol rengeteg ilyen történettel találkozhattok: IDE kattintva megtehetitek.