promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megláttam a barátnőmet egy balatoni étterem fotófalán, szenvedélyesen csókolt egy másik férfit, a pincér kemény szavaitól ocsúdtam fel
Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Mindennél letaglózóbb volt a látvány, majd megtudtam a teljes igazságot.

Zsolt a haverjaival ment egy kis balatoni kiruccanásra, amikor betértek az egyik étterembe. Ott azonban valami egészen szokatlan dologgal szembesült. Most az ő történetét olvashatjátok:

Sziasztok! A pasis hétvége teljes katasztrófába fulladt és fogalmam sincs hogy kezeljem a helyzetet. A barátnőmmel fél éve vagyunk együtt, friss még a kapcsolat, de én nagyon belebolondultam. Vele képzelem el az életemet és alig vártam, hogy egyszer a feleségem és majd a gyermekeim édesanyja legyen. De most... megtörtént a legrosszabb, amire nem is számítottam. Leugrottunk a srácokkal a Balcsihoz, mert hiába a nők, azért a spanok azok spanok és velük is kell lenni. Megbeszéltük, hogy csak mi megyünk, nem viszünk barátnőket, így is lett. Elég jól éreztük magunkat, ment a marhulás, fogytak a sörök, Jagerek, aztán sétálni mentünk és kitaláltuk, hogy vacsorázzunk valami random helyen.

Így is lett. Pont egy olyan helyre sikerült betévednünk, ahol az étterem szolgáltatásai között szerepelt egy evőverseny: ha egy burgert sikerül megenni kettőnknek 15 perc alatt, akkor ingyen volt a kaja. Hát, eléggé bevállalós csapat vagyunk és pont hatan voltunk, szóval kikértük a három gigabureszt és addig nézelődtünk az étteremben. Megmutatták a fotófalat, amire felkerülni hatalmas dicsőség volt, a pincér belengette, hogy amelyik pár jól teljesít, annak kirakják a képét. Eléggé fellelkesültünk, nézegettük milyen arcoknak sikerült már a kihívás. És ahogy nézetettem a fotókat egyszer csak megakadt a szemem az egyiken. A barátnőm volt ott egy kifejezetten jó külsejű sráccal, amint az üres tányér felett csókolóznak.

Teljesen megdöbbentem. Mutattam a srácoknak is, akik tudják mennyire odavagyok a csajsziért, egyből nyugtatni próbáltak, hogy régi kép lehet, nyugodjak meg. Éppen ekkor hozták az ételeinket és gyorsan megragadtam az alkalmat, hogy megkérdezzem mikori a fotó, hátha emlékszik és bizony emlékezett: múlt héten készült. Teljesen összetörtem. A pincér is láthatta, hogy valami gebasz van, mert nagy levegőt vett és közelebb hajolt:

Uram, nem szabadna elmondanom, de a kishölgy gyakran jár ide ezzel a férfival. És a beszélgetéseik alapján igen komoly a kapcsolat. Nem tudom, hogy honnan ismeri őt, de szeretném, ha ezt tudná.

Jó étvágyat kívánt és elment. A versenyt elengedtük, nekem az étvágyam is elment, így kifizettük a burgerek árát és elindultunk vissza a szállásra.

A barátnőm területi képviselő és sokat utazik az országban, így nem szokatlan, ha heti 1-2 éjszaka máshol alszik. Ezek szerint például itt. Rossz volt belegondolni, hogy másik városban is lehet szeretője, a megcsalás gondolatától is rosszul voltam, a lebukása pedig az egész hétvégémet tönkretette. Otthon szembesítettem a látottakkal és a szeme se rebbent, meg sem próbálta tagadni: elmondta, hogy minden városban van szeretője, ezek nem komolyak, mert egyébként is a munkájára akar koncentrálni. Én vagyok a budapesti. Már csak voltam, mert még aznap szakítottam vele. A dolog nem viselte meg különösebben el tudom képzelni, hogy már aznap este máshol aludt.

Amennyiben szeretnétek ehhez hasonló szomorú sorsokról, kemény döntésekről, vagy csúnya árulásokról olvasni, akkor lépjetek be a Promotions kifejezetten pikáns csoportjába, ahol rengeteg ilyen történettel találkozhattok: IDE kattintva megtehetitek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás