promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Furcsa tárgyat vettem észre a szobanövényünkbe szúrva, elállt a lélegzetem, mikor kivettem onnan: egy üzenet volt a hátulján
Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Amikor elolvastam az üzenetet, akkor világossá vált, hogy hazugság az életem.

Boglárka elfoglalt, dolgozó nő lévén általában hévégére időzítette a takarítást. Most is így történt, ám a rendrakás közben egy különös felfedezést tett, ami az egész életét megváltoztatta. Most az ő történetét olvashatjátok:

Sziasztok! Olvasta én itt már furcsa, cifra dolgokat, megdöbbentem a pofátlan megcsalásokon, a lehetetlen lebukásokon, amolyan bűnös élvezet ez nekem, hogy más életéről szeretek olvasgatni. Álmomban sem gondoltam volna, hogy egyszer én is ennek a rovatnak a hasábjaira írok majd, de mégis így történt. A barátommal 7 éve vagyunk együtt. Az utóbbi időben azt éreztem, hogy minden eddiginél jobban egy hullámhosszra kerültünk. Sok volt a közös program, az intimitás, ajándékokat hozott és mintha a második nászutunkat éltük volna.

Én ezt a mágikus hét évnek tudtam be: azt mondják az egy kapcsolat szakítópróbája, ha azt túléljük, akkor a következő 7 évben nem kell aggódni. Nem vagyok babonás, de ezt olyan sok helyen olvastam, hogy bemagyaráztam magamnak. Pedig ha egy férfi ennyire megváltozik, annak bizony oka van. És erre az okra egy hétvégi, napsütéses napon fény is derült. A párom megcsinálta a mindennapi kisebb dolgokat, mosogatás, ilyenek, ám a heti egy nagytakarítás általában rám maradt, én szeretem volna így. Ennek sok minden a része, többek között a szobanövények meglocsolása is.

Most is így történt: kicsit forgattam a növényeket, hogy mindegyik oldalukat érje nap, mikor észrevettem, hogy az egyikből egy fehérszínű valami áll ki. Nem tudtam mire vélni, így kihúztam és bár a szemem látta mi az, az agyam nem fogta fel.

Egy pozitív terhességi teszt volt. Megfordítottam és egy üzenet állt rajta: A pasid megcsal téged. És egy telefonszám is ott állt.

Remegtem az idegességtől, gyomor és sírógörcsöm lett. Fogalmam sem volt hogy került ez oda és mi ez az egész. A páromat innentől fürkészően figyeltem, de semmit nem vettem rajta észre. Tudtam, hogy fel kell hívnom a számot. És így is tettem: azonban kinyomott. Egy sms jött tőle:

Találkozzunk. Majd írt egy címet és egy időpontot.

Ezek szerint tudta ki vagyok. Odamentem a megbeszélt helyre, beléptem és valahogy éreztem, melyik asztalhoz kell néznem. Egy nálam valamivel fiatalabb, kedves, széparcú lány volt ott, rettentően zavarban. Felállt, kezet nyújtott és bemutatkozott. Remegett a hangja. És belekezdet a mondókájába:

Szégyelli magát, mert tudta, hogy van valakije a kedvesének, azonban nem tudtak egymásnak ellenállni. Már fél éve tartott a viszony, mikor teherbe esett. Mikor elmondta neki, akkor a fiú nagyon megörült, de egy dolgot kért: teljes erőbedobással meg akarja próbálni velem, hogy lássa, tényleg nem megy. Csak így tud végleg elengedni.

Ekkor elsírta magát. Azt mondta szerelmes és retteg attól, hogy egyedülálló anyuka legyen. És... megkért, hogy szakítsak én. Majd felállt és elszaladt, amennyire az állapota engedte. Nem is baj, nem tudtam mit mondani. Aznap éjszaka álmatlanul forgolódtam és rengeteg érzés kavargott bennem. De ahogy elnéztem ezt a fiatal lányt, annyira megsajnáltam. Én pedig, most hogy tudom miért volt velem ennyire kedves a pasim, úgysem tudnék megbocsátani. Nem miatta engedem el, hanem amiatt a kis élet miatt, aki annak a lánynak a hasában növekszik és csak remélni tudom, hogy mellette kitart és méltó apja lesz.

Másnap szakítottam vele. Elmondtam, hogy már nem érzem azt, amit kellene és szerintem fejezzük be. Megkönnyebbülést láttam az arcán. Még aznap szétköltöztünk. Nagyjából rá egy hétre érkezett egy üzenet a telefonomra és meg se kellett néznem, hogy tudjam, a terhes lányka küldte:

Te egy nagyon jó ember vagy. Köszönöm.

Amennyiben szeretnétek ehhez hasonló szomorú sorsokról, kemény döntésekről, vagy csúnya árulásokról olvasni, akkor lépjetek be a Promotions kifejezetten pikáns csoportjába, ahol rengeteg ilyen történettel találkozhattok: IDE kattintva megtehetitek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás