promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Dagadt nőként összejöttem egy sportos pasival és elhittem hogy kellek neki: aztán egyedül hagyott a lakásában és felfedeztem valami gusztustalant, kilókat sírtam ki magamból

Dagadt nőként összejöttem egy sportos pasival és elhittem hogy kellek neki: aztán egyedül hagyott a lakásában és felfedeztem valami gusztustalant, kilókat sírtam ki magamból

Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Élet
Kategória fejléc

Az email-ben feketén fehéren ott állt, hogy mennyit kapott egy ilyen husi csajért.

 

Renáta sokáig nem is reménykedett abban, hogy társra talál, aztán az egyik népszerű internetes portálon végül akadt egy férfi, aki felkeltette az érdeklődését. Találkoztak, a többi pedig... Most az ő történetét olvashatjátok:

Gyűlölöm az egész életemet. Igazából mindent és mindenkit. Az egész rohadt életem abból állt, hogy mások elismerését kerestem, sosem voltam elég jó, elég szép, elég vékony, elég nőies, soha nem kaptam semmi visszajelzést arról, hogy jól néznék ki, kívánatos vagyok, az meg hogy esetleg szexi... hagyjuk is. Reménytelen. Volt néhány kapcsolatom, de mindig oda lyukadt ki a dolog, hogy a pasi azért, mert én egy kicsit elhízott vagyok azt gondolta, hogy többet megengedhet velem szemben, mint a szebb lányokkal és egy idő után lábtörlő lettem, sorra elárulak. A csalódásaim pedig úgy éreztem, hogy egész életemben elkísérnek.

Ebből pedig baromira elegem lett és az utolsó szakításom után két évig a pasik felé sem néztem. Ez engem nem is igazán zavart, de a legjobb barátnőimet mind eljegyezték, pasiztak és egy idő után megkaptam azt a megjegyzést, hogy eléggé meg vagyok keseredve, szóval szeretnek meg minden, de kezdjek magammal valamit, mert elviselhetetlenül viselkedek, ha szerelemről van szó.

Az egyik igen népszerű társkereső oldalt ajánlották és bár vonakodtam, de egy csajos este keretén belül beregisztráltam. Húzogattuk balra a pasikat, senki se tetszett, lehet azért sem, mert én sem tetszem magamnak, de kicsit az is bennem volt, hogy azért mert dagi vagyok még nem feltétlenül jár nekem olyan srác, aki nem jön be. Csinos férfit akartam magam mellé, mint bárki más. És hát... egyszer csak egy olyan srác képe ugrott be elém, aki olyan volt, mint az álom. Izmos, napbarnított, hófehér mosoly, látszott, hogy nem szűkölködik, hát beindultam, na. Látták a barátnőim is, akiknek addigra elegük lett belőle, hogy mindenkire mondtam valami rosszat, így itt meg sem kellett szólalnom, gyorsan behúzták jobbra. Én egy gyors káromkodás mellett mondtam, hogy ezt minek kellett, hát esélytelen és zavartan nevettem, de valahol pedig reménykedtem.

És nem hiszitek el, de másnap jött a visszajelölés, hogy ő is érdeklődik. Azt hittem ez valami középiskolai tréfa, valami csúnya gúny, vicc, nem is tudom, így amikor rám írt, nagyjából ilyen stílusban is válaszoltam neki. Ez ment is, ameddig meg nem kérdezte, hogy akarok-e ismerkedni, vagy akkor ha nem, miért nem mondom meg, minek ez a flegmázás. Itt kicsit elszégyelltem magam, mert valóban nem tett semmi rosszat és ényleg úgy tűnik érdeklődik, így adtam neki egy esélyt a személyes találkozóra. Majd még egyre és még egyre és még egyre, ebből pedig ki lehet találni, hogy minden csodálatosan alakult. Én nem is hittem el.

Aztán megtörtént a khm... tudjátok is, ott is imádott, istennőnek hívott és fantasztikus volt, rajta is ezt láttam.
Bennem azonban nem nyugodott a kisördög, egyszerűen volt valami, ami zavart. Pedig rengeteg közös programunk volt: jártunk étterembe, persze egészséges, proteinekben és fehérjékben dús kajáldákba, falat mászni, trambulinparkba, kenuzni, de úgy voltam vele, hogy egy sportos srácot ezek érdeklik. Rengeteg közös fotót készítettünk, ennek is örültem.

Egyik nap aztán mikor nála voltam, akkor neki korán dolga volt, de mondta, hogy foglaljam el magam nyugodtan. Volt egy kis dolgom, így bekapcsoltam a számítógépét és el akartam küldeni néhány emailt, de értelemszerűen az ő leveleit adta be. Ott pedig feketén fehéren virított egy cím:

Kedves XY (a nevét az ismertsége miatt nem szeretném megadni), te nyerted az 5 millió forintos díjat a "Fogyassz le egy embert" versenyünkben, az összeg hamarosan megérkezik a számládra."

Teljesen megdöbbentem és egy másodperc alatt reagáltam, megnyitottam az email-t és az összes közös képünk ott volt benne. Dokumentálta a fogyásomat. Az email-ben ott volt a számla is, hogy kiutalták neki az összeget. Ennek három hete és mi azóta is együtt vagyunk. Még bőven van rajtam felesleg, de nem viselkedik úgy, mintha ez zavarná. Fogalmam sincs mit tegyek. Láttam ilyet bugyuta filmekben, hogy valami fogadásnak indult, de szerelem lett belőle, lehet itt is ez? Nem merem és nem akarom szembesíteni, mert boldogok vagyunk és rajta is azt látom, hogy szeret. Létezik, hogy időközben megszeretett? Fogalmam sincs mit tegyek. Több mint 20 kilót fogytam és imádom magam, de tényleg nem látszik rajta, hogy hátsó szándéka lenne, ráadásul egy drága utazást tervez, velem. Lehet rám is fordítana a nyeremény összegéből? Tulajdonképpen ez mindkettőnknek az előnyére vált...nem? Vagy ez árulás? Vége van? Kérlek, mondjatok valamit mert megőrülök.

Amennyiben szeretnétek ehhez hasonló szomorú sorsokról, kemény döntésekről, vagy csúnya árulásokról olvasni, akkor lépjetek be a Promotions kifejezetten pikáns csoportjába, ahol rengeteg ilyen történettel találkozhattok: IDE kattintva megtehetitek.