promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
A főnököm szeretője vagyok, egyik nap pedig megláttam a síró feleségét: követtem egy bárba, majd egy egészen váratlan dolgot tettem

A főnököm szeretője vagyok, egyik nap pedig megláttam a síró feleségét: követtem egy bárba, majd egy egészen váratlan dolgot tettem

Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc

Sírást hallottam a főnököm irodájából, a felesége jött ki, nekem pedig egy őrült ötletem támadt.

Briginek sikerült az, ami szinte egy nőnek sem a történelem folyamán: a főnöke, aki a szeretője volt, elhagyta miatta a felségét és vele kezdett új életet. Ám az események érdekes fordulatot vettek. Most az ő történetét olvashatjátok:

Nem akarom mentegetni magam, mert tudom, hogy amit tettem, az társadalmilag (és sokaknak emberileg) is elfogadhatatlan. 24 éves vagyok, talán ez mentség lehet arra, amit tettem és nagyon szerelmes voltam. A főnököm egy karizmatikus, megnyerő, 45 éves férfi. Minden olyan megvan benne, amit egy nő keres egy férfiban keres. Nem is gondoltam rá, hogy lehet nála esélyem, azonban szépen lassan arra lettem figyelmes, hogy több figyelmet fordít rám, mint a többi munkatársra. Egyik nap pedig jött a hír, hogy előléptettek, az első számú asszisztense lettem. Innentől aztán felgyorsultak az események és a szexi összenézésekből szóbeli flört lett, aztán finom érintések és az első csóktól hamar eljutottunk a komolyabb dolgokig.

Tudtam, hogy van felesége, de valahol fel is izgatott az, hogy bár egy jó családból származó, szép és elegáns nőről van szó, mégis velem tölti az idejét és rám gondol amikor otthon van. Sokat tervezgettünk, elmentünk néhány napos céges utazásnak álcázott kiruccanásra és többször ígérte, hogy elválik, de valahol nem mertem benne komolyan reménykedni. Egyik nap aztán csöngettek az ajtómon. Kinyitottam és a főnököm állt ott egy bőrönddel:

Elhagytam a feleségemet. - mondta. Most már együtt lehetünk. Értettem a szavakat, de alig mertem elhinni. A nyakába ugrottam és egy csodás néhány hetes időszak következett.

Az idő múlásával azonban kezdett oszladozni a rózsaszín köd: nem olyan volt az együttélés, mint a lopott órák, pedig még egy gyönyörű luxuslakásba is átköltöztünk. Sokat vitáztunk, nem volt már annyi szenvedély és kezdtem rájönni, hogy talán óriási hülyeséget csináltam. Már abba is belegondoltam, hogy elhagyom... de mégis csak miattam rúgta fel a családi életét, még ki akartam tartani egy kicsit.

Egyik nap aztán hatalmas veszekedést és sírást hallottam a főnök irodájából: az átszűrődő szavakból tudtam, hogy a felesége van itt és a válás részleteit intézik. Bár eddig eszembe sem jutott, most valahogy égető vágyat éreztem rá, hogy megismerjem, megnézzem, ki is az a nő, akinek páros lábbal beleléptem az életébe. Egy hirtelen gondolattól vezérelve összecsomagoltam és tisztes távolságból követtem: egy kávézóba ült be. Néhány másodpercig gondolkodtam, de igazából már nyúltam is a kilincsért. Az egyik asztalnál ült, sírt, így indokom is volt leszólítani.

Zsebkendőt nyújtottam neki és leültem az asztalához. Könnyen teremtek kapcsolatokat, most sem volt ez máshogy, beszélgetni kezdtünk. Természetesen hamis nevet mondtam neki.

Látszott, hogy jól esik neki az, hogy valaki meghallgatja, mert gyorsan a lényegi részhez értünk. A beszélgetés egy pontján azonban nekem akadt el a szavam: olyan dolog hangzott el, amire nem számítottam. A nagy sztorizásban elmesélte, hogy a férje lebukott, mivel véletlenül nem zárta le a telefont és egy nő meztelen képeket küldözgetett neki, neki pedig ez volt az utolsó csepp a pohárban és kidobta. A férje azóta próbálja visszakönyörögni magát, de neki már nem kell.

Ezután alig tudtam megszólalni, de szerencsére nem tudta, hogy ezzel egy óriási hazugságról rántotta le a leplet: ugyanis én sose küldtem neki ilye jellegű képeket, illetve az sem volt igaz, hogy ő mondta ki a végső szót. Annyira jól elbeszélgettünk, hogy telefonszámot cseréltünk. Egy idő után persze el kell mondanom neki az igazat, de úgy gondolom igazi barátság szövődhet köztünk. A pasitól még aznap este elköltöztem és soha többet nem vettem fel neki a telefont, másnap pedig már a munkahelyemre se mentem be. A volt felesége sem fogadta vissza, szóval mehet ahhoz, akitől a pucér felvételeket kapta, már egyikünk sem sír utána.

Amennyiben szeretnétek ehhez hasonló szomorú sorsokról, kemény döntésekről, vagy csúnya árulásokról olvasni, akkor lépjetek be a Promotions kifejezetten pikáns csoportjába, ahol rengeteg ilyen történettel találkozhattok: IDE kattintva megtehetitek.