promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Csalódott levél jött a Balatonról, angolok listáján Magyarország - és ez a mi listánk, hiszen ezek voltak 2024-ben, a 27. héten a legolvasottabb cikkek nálunk
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ezek voltak a hét legolvasottabb cikkei.

Ezen a héten is pörögtek a cikkek, és láthattuk jól, hogy mi érdekli a legjobban az embereket Magyarországon. Nem meglepő, hogy a magyar tengerrel, a Balatonnal kapcsolatos írások nagyon népszerűek már most, az évnek ebben az időszakában. És az sem meglepő, hogy a németországi Európa-bajnoksággal kapcsolatos anyagok is nagyon jól futnak az online térben.

De mégis melyik volt az a hat cikk a Promotions-ön, amit a leginkább olvastak ezen a héten?

Íme a hatos lista:

Gábor személyes beszámolója egy balatoni nyaralásról, amely nem éppen úgy alakult, ahogy azt korábban tervezték. Itt tudjátok elolvasni a személyes történetet:

Felkerült Budapest a britek egy igazán izgalmas listájára, nem is akárhányadik helyre, ez pedig büszkeségre adhat okot nekünk:

Az internet népe közben megkereste, hogy szerintük melyik a világ legjobb filmje. Nem éppen azaz eredmény született, amelyre nagyon sok olvasó és filmrajongó számított volna. Az első helyen egy olyan alkotás áll, amelyről Quentin Tarantino is jó véleménnyel van:

Mégis mi él a Balatonban, ami meglepő lehet sokak számára?

Az elmúlt héten az Európa-bajnokságon sokan a szívükbe zárták Georgiát, mi pedig utánajártunk nektek, hogy miért lett a régi Grúziából Georgia az ország neve, miért szerepel ez a hivatalos iratokon és hivatalos eseményeken:

Egy több mint 10 ezer éves barlangban különös falrajzokat találtak, ettől tényleg le fog esni majd az állad:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás