promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Csupa kerekség egy képen: Nyári Dia igazi bombázó, cicit és popsit is mutatott a kamerának a színésznő
Borítókép:  Profimedia/Trenka Attila
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Falatnyi bikiniben fotózták a gyönyörű színésznőt, a családjával pózolt a török tengerparton.

Nyári Diát a mai napig a Barátok közt Hannájaként ismerik, de a tehetséges színésznő azóta olyan hazai alkotásokban is feltűnt, mint például a 2022-ben bemutatott Hotel Margaret, melyben Betty Queent alakította.
 
De érdemes még említést tenni a Keresztanyu című sorozatban nyújtott alakításáról is Katjaként, ahogy a Drága örökösök - A visszatérés, valamint A mi kis falunk című magyar szériákban is maradandó alakítást nyújtott.
 
 
A népszerű sorozatokon túl a meseszép színésznő más formában is megjelent a képernyőn a közelmúltban: a Sztárbox című műsorban is megmérettette magát a női könnyűsúlyú kategóriában, s bár végül nem az övé lett a bajnoki öv, végig derekasan küzdött; Járai Máté felesége, Kíra ellen pedig egy fergeteges győzelmet aratott.
 
Noha Dia nem túl gyakran nyilatkozik magánéletéről, minden közösségi médiás bejegyzéséről süt, hogy odáig van kedveséért, Daniért, és imádja lassan 5 éves kisfiát, Zétényt. Habár a gyönyörű színésznő korábban is remekül nézett ki, az elmúlt években elképesztő formát villantott, követőit pedig rendre lenyűgözi álomtestével.
 
 
Így volt ez most is: Dia és családja épp Törökországban pihenik ki az év első felének fáradalmait, a tengerparton pedig bombafotók készültek a csodás színésznőről. Természetes szépségét ezúttal is kiemelték göndör fürtjei, alakját pedig bárki megirigyelné.
 
A családi összetartást példázza az is, hogy a török tengerparton készült fotósorozat egyik képén látható, hogy a család minden tagjának ugyanolyan mintájú a fürdőruhája / fürdőnadrágja. Tündériek együtt! Dia pedig kétségkívül egy igazi bombázó:
 
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás