promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Cicaharc és lepkefing: az emberek kiröhögték a Sztárbox újonnan bejelentett versenyzőit
Borítókép:  Sajtóklub
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az emberek siralmasnak mondták az idei Sztárbox eddig bejelentett versenyzőit.

Az RTL bejelentette az idei Sztárbox férfi könnyűsúly kategóriájának versenyzőit. A kategóriában olyan hírességek fognak ringbe szállni, mint az X-Faktor újonnan kinevezett műsorvezetője, Miller Dávid, a Balazs Kicks nevű cipőbolt tulajdonosa, Pachert Balázs, Varga Viktor, Horváth Tomi, Varga Ádám, Sárközi Ákos, Sánta Laci, és Dóra Béla. Talán nem meglepő, hogy a Michelin-csillagos séf, Sárközi Ákos Rácz Jenőtől kért tanácsot a felkészülés alatt, hiszen A Konyhafőnök zsűritagja a tavalyi évadban egészen a döntőig jutott. Rácz Jenő hatalmas küzdelemben ejtette ki ellenfelét, Istenes Bencét, majd Molnár Áronnal találta szemben magát a fináléban, azonban noÁr gyorsan lerendezte a mérkőzést, Rácz Jenőt hamar kimentette az edzője.

Sárközi Ákos az RTL kamerája előtt mondta el, hogy hogyan készül az első bokszmérkőzésére:


A cipőkereskedelmi cégével komoly sikereket elérő Pachert Balázs mindig is művészléleknek tartotta magát, de a Sztárboxban lehetőséget látott arra, hogy megmutathassa másik oldalát is. Elmondása szerint nem fél az ütésektől, de szeret adni is; a Cápák közöttben is feltűnő vállalkozó korábban a Vasasban focizott egyébként. A bokszhoz viszont eddig semmi köze nem volt - ez abban is meglátszik, hogy először nem a kezére, hanem a lábára akarta húzni a kesztyűt.


A Sztárbox többi versenyzőit a következő hetekben fogja bejelenteni az RTL, illetve az is később fog csak kiderülni, hogy a már bejelentett kategóriában ki kivel fog összecsapni. Az emberek viszont már most kiröhögték a versenyzőket, konkrétan volt, aki lepkefingként jellemezte a könnyűsúlyban versenyző férfiakat, és hogy cicaharcokat fogunk majd látni a ringben, nem igazi bokszmeccseket.

„Veszélyes brigád”

„Mint a lepkefing”

„Elég langyos a mezőny, vagyis forró. Lesz itt cicaharc”

„Van köztük (persze nem sok) képességes ember is. Nem értem, hogy ők miért csinálnak hülyét magukból”

„Varga Viktor az edzésen kiüti saját magát”

„RTL hozza a formát! Összefújta a szemetet a szél megint! Ja és milliókért!”

- olvashatók a kommentek a műsor közösségi oldalán.

A Sztárbox valamikor ősszel tér vissza az RTL-re.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás