promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Curtist kísérti a Sztárbox kudarca: visszautasította a TV2 ajánlatát amivel hatalmasat robbanthatott volna
Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nem mer belevágni a csúfos bukás után, ebben a műsorban biztosan nem láthatjuk, pedig óriási a lehetőség.

Régen volt már az, hogy Curtis és Majka neve összefonódott és együtt alkottak: a két tehetséges művész saját útjára indult és bár sokan reménykedtek benne, nagyon úgy néz ki, hogy nem keresztezik többé egymás útját. Megbeszélték, hogy megpróbálnak jó viszonyban elválni, de sajnos az ellenségeskedés felütötte közöttük a fejét. Időnként üzengetnek egymásnak a közösségi médiában, van, amire máshogy emlékeznek, néha pedig egész egyszerűen csak beleállnak a másik teljesítményébe. Ez történt a Sztárbox adása után is.

Curtis elvállalta az ebben való szereplést és Szegedi Fecsó partnereként nagyon izgalmas és agresszív mérkőzésre számítottak a nézők, nem titkolva azt, hogy Curtis vehemenciája és gyermekkora miatt nem sokan hitték volna, hogy a Feleségek luxuskivitelben című műsorban megismert Fecó egyáltalán labdába rúg.

A Sztárbox idei évada azonban rengeteg meglepetést tartogatott és több feszültséget, mint a korábbi széria. Hangos volt a sajtó Istenes Bence és Rácz Jenő vitájától, amit szerencsére hamar elsimítottak, de Molnár Áron is óriási meglepetést okozott azzal, ahogyan a ringben viselkedett és végül: győzedelmeskedett. Az ilyen nagy sikerű műsorok után mindig téma az, hogy vajon ki lesz az utánpótlás? Felmerült Majka neve is, aki jelezte, hogy nem lenne ideje gyakorolni és nem szeretné a box műfaját azzal megalázni, hogy készületlenül megy, mint egyesek, annak ellenére, hogy egyszer már bizonyított a ringben. A célzás egyértelmű volt és úgy néz ki be is talált, ugyanis nem olyan régen Curtis is nyilatkozott az esettel kapcsolatban.

Az már kész tény, hogy az RTL idei műsoraiban nem kapott szerepet, így adta magát, hogy a konkurens csatornával kezdett tárgyalni: a Megasztár zsűrijében nagyon szeretett volna szerepelni, ám ez végül meghiúsult, mivel nem tudtak megegyezni egy másik műsorban azonban szívesen látták volna: ez pedig a Dancing with the Stars volt, amiben Curtis óriásit robbanthatott volna, ám nem élt a felkínált a lehetőséggel.

Sőt, az ajánlatot azonnal elutasította, mégpedig azért, hogy ne ismétlődjön meg a múlt hibája: őszintén elismerte, hogy egyszerűen nincs ideje gyakorolni és nem szeretne még egyszer úgy megjelenni egy versenyben, hogy nem készült fel kellően. A döntése egyébként nagyon előrelátó, logikus és elegáns, nincs azzal semmi baj, ha valaki az élete, hobbijai, családja, munkája mellett nem tud vagy akar olyan kötelezettségeket bevállalni, ami napi több óráját is felemésztené. Márpedig a Dancing with the Starsban nem volt ritka a 6-8 óra hosszú gyakorlás és bizony akik a Sztárboxra készültek is naponta több funkcionális edzést is maguk mögött tudhattak.

Biztosan érdekes szereplője és színfoltja lett volna a táncos versenynek, azonban biztosan rosszul érintette volna, ha megismétlődik a rövidke boxkarrierjében elszenvedett kudarca:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás