promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Majka átvette Curtis helyét? A rapper elárulta miért nem tűnik fel idén egyetlen showműsorban sem
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Curtis a Beköltözve Hajdú Péterhez című műsorban közölte, hogy idén várhatóan nem láthatjuk őt egy showműsorban sem.

Majka és Curtis az ország egyik legsikeresebb rapformációját alkották, egészen 2018-ig, amikor Curtis nem jelent meg a Szegedi Ifjúsági Napokon a koncert idején. Ekkor Majka nyilvánosan elmondta a csalódott rajongóknak, hogy az újpesti rappernek a kábítószerrel gyűlt meg a baja, és ezért nem tud fellépni. Kisebb mosolyszünet után aztán újra összeállt a duó, de 2022 nyarán megismétlődött a korábbi incidens,

és ekkor elváltak az útjaik.

Tavaly decemberben Majka osztotta meg a nagy hírt a Facebook oldalán, miszerint hosszú után ismét az RTL-hez igazolt, ahonnan indult 21 éve. Nemrég pedig az is kiderült, hogy az ózdi fenegyerek az X-Faktor mentorcsapatát fogja erősíteni. A bejelentésre Curtis diplomatikusan reagált, és sok sikert kívánt egykori zenésztársának.

Curtis most a Beköltözve Hajdú Péterhez című műsor vendége volt, ahol felidézte, hogy az utóbbi időben minden fontosabb RTL-es produkcióban részt vett, többet meg is nyert, de idén biztosan nem számíthatunk a feltűnésére egy nagyszabású showműsorban sem. Mire Hajdú Péter Curtisnek szegezte a kérdést, miszerint -

“két dudás nem fér meg egy csárdában?”

- utalva ezzel Majka átigazolására az RTL-hez.

Curtis nem cáfolta, hogy ez valóban közrejátszhatott az ő mellőzésében, majd elárulta, hogy egy darabig úgy volt, hogy átmegy a TV2-höz, ahol idén visszatér egy régi tehetségkutató, a Megasztár, de végül nem tudtak megegyezni az anyagiakban.

Curtis azt is elmondta, hogy nem csak ezt az egy megkeresést kapta, de úgy érzi, már van olyan szinten, hogy nemet tudjon mondani ilyen-olyan felkérésekre, és szeretne csak zenei műsorokban szerepelni. Elárulta továbbá azt is, hogy meglepetésként és némileg csalódásként élte meg, hogy Majka mentorként fogja egyengetni az X-Faktor tehetségeinek az útját. Ezzel együtt nem zárta ki annak a lehetőségét sem, hogy jövőre visszatér a képernyőre valamilyen formában.

A teljes interjút alant lehet megtekinteni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás