promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Képtelen tovább hallgatni Majka hazugságáról az egykori versenyzője, ilyen valójában a rapper ha nem forog a kamera
Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Majka nem való a mentorszékbe, az egész karrierjét tönkreteheti egykori versenyzője?

Kellemetlen pillanatokat okozhat Majkának egy internetes videó feltűnése, melyben a Sztárban sztár egy korábbi versenyzője Majka valódi személyiségéről rántja le a leplet. Hosszas hallgatás után egy Károlyi Sándor nevű férfi állt elő a történetével, aki megelégelte, hogy az emberek őt okolják azért, mert nem fogadta el Majka segítségét, ezzel pedig elszalasztott egy szuper lehetőséget. Károlyi Sándor most látta elérkezettnek az időt, hogy kitaláljon, az időzítésnek talán ahhoz is van oka, hogy Majka az RTL-nél ismét lehetőséget kap mentor székbe ülni és a fiatal, ám annál csalódottabb srác a sorstársait szeretné megvédeni attól, hogy esetleg hiú ábrándokat dédelgessenek Majkával és az ígéreteivel kapcsolatban.

Károlyi Sándor szereplése elsőre ígéretesnek tűnt a műsorban, kevesen vannak az országban ilyen raptehetséggel megáldva, ám végül Majka menesztette őt, ezzel pedig a fiatal férfi tévés karrierje véget ért. Majka azonban jelezte a kiesés miatt szomorú férfinak, hogy a privát életben is mindenben támogatja, keresse meg őt, írjon rá, vagy cseréljenek telefonszámot, mert egy ilyen tehetségnek nem kellene elkallódnia. Az adás után Károlyi azonnal Majka öltözőjéhez sietett, aki az elmondása szerint a kamerákon kívül már nem volt annyira lelkes, mint mikor még az adás pillanatában érzelgősen megtette az ígéreteit.

Telefonszámot végül nem cseréltek, ám a fiatal tehetség kétszer is ráírt Majkára bizonyos közösségi médiás platformon, ám bíztató választ egy esetben sem kapott, sőt, a második üzenetet elvileg egy emojival zárta le az ózdi rapper.

Érthetően Károlyi úgy érzi, hogy a zsűritag cserbenhagyta őt és egy olyan hiú ábrándot hitetett el vele, ami sohasem lesz valóság. Nem példanélküli az, hogy egy mentor bár az élő showban nem tudja továbbjuttatni játékosát, felajánl neki valamilyen kompenzációt és egyengeti az útját. ByeAlex például sokáig nyomonkövette a játékosai sorsát, akik szívesen fordultak hozzá bármilyen szakmabeli, zenei, vagy épp emberi kérdéssel, így nem lett volna szokatlan, ha Majka is adáson kívül mentorálja a vitathatatlanul zenei géniusz srácot. Ezek után azonban biztos, hogy a nézők szkeptikusan fogják kezelni a kiesett versenyzőknek tett ígéreteit és nem jön jól most Majkának ez a botrány.

Lehetséges, hogy Majoros Péter másképp emlékszik a történtekre és nem szabad elfelejtenünk, hogy ez csak az egyik fél nézőpontja volt, melyet mindig fenntartásokkal kell kezelni, ameddig meg nem hallgattatik a másik oldal is. A videót a cserbenhagyott férfi kifakadásáról ide kattintva tudod megnézni:

@kaerinthehouse ÖNTSÜNK TISZTA VIZET A POHÁRBA VÉGRE!! Minden link a bioban!! #fy #4upage #foryou #foryoupage #foryoupageofficiall #rap @Ahrloh eredeti hang - Róbert Károlyi

Forrás: borsonline.hu

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás