promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kegyetlenül néz ki Majka ezzel a hajjal, ezrek nevettek a rapper meghökkentő ramen-frizuráján
Borítókép:  Profimedia / illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nagy különbség: vele, nem pedig rajta nevettek a követői.

Majkáék már javában benne vannak a tavaszi buliszezonban, és már néhány nyári koncertdátumról is hírt adtak. Nemrég Siklóson léptek fel, ahol hatalmas tömeg várta őket, a fellépésről pedig látványos drónfelvételeket is közöltek.

A következő hónapokban valószínűleg még jó néhány hasonló élményben lesz része Majkának, aki csapatával pár hete az MVM Dome-ban legnagyobb koncertjét adta, ahol az egyedülálló, körszínpados megoldás mindenki számára biztosította, hogy a lehető legjobban hallhassa és láthassa a produkciót.

A munka mellett persze azért a pihenésre és a szórakozásra is időt szakít Majka, aki közösségi oldalán pár napja kisfia, Olivér születésnapi partijáról is megosztott egy bensőséges felvételt. Napokkal korábban a háborúk ellen is felszólalt, mint írta, a békében és a szeretetben hisz.

Ezt megelőzően viszont ismét a nevetésé volt a főszerep, hiszen a rapper egy elsőre igen meghökkentő fotót posztolt magáról, ami már az arcát is eléggé érdekes módon ábrázolta, a haját meg aztán pláne. Biztos sokan emlékeznek a kétezres években divatos, Justin Timberlake-féle ramen-hajra, ami ma is fel-felbukkan, bár az évtizedek alatt egy fokkal nem lett jobb a bizarr hajviselet megítélése.

Szerencsére ma már nem kell a fodrászhoz rohanni, hogy száraztésztát varázsoljon az ember fejére, elég hozzá egy mesterséges intelligenciát használó alkalmazás is, a kellően hajmeresztő eredményt pedig bármikor megoszthatjuk az arra érdemesekkel.

Majka úgy döntött, hogy 770 ezer követője elé tárja a képzeletbeli frizurát, az eredmény pedig nem is maradt el, ezrek reagáltak a fotóra és együtt nevettek a rapperrel, aki valószínűleg kétszer is meggondolná, hogy a valóságban is bevállaljon-e egy ennyire megosztó hajviseletet.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás