promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Akkora tömeg várta Majkáékat, hogy talán még a Holdról is látszódott, köszönetet is mondott érte a rapper
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Rengetegen voltak kíváncsiak Majkáékra, látványos fotókat közöltek.

Valósággal berobbant a fesztiválszezon, és bár még csak április van, a hétvégén tapasztalt, nyárias időnek köszönhetően rengetegen kerekedtek fel Siklóson és környékén, hogy láthassák Majkáékat a színpadon.

A Siklósi Városnapokon ingyenes koncertekkel várták az érdeklődőket, többek között Szikora Róbert, Sipos F. Tamás, valamint Kozsó is fellépett, a hangulatot pedig a lelkes közönség is fokozta.

Természetesen Majkáék is hozzá vannak szokva a koncertjeikre érkező tömegekhez, a mostani alkalom azonban annyira látványos volt, hogy fotókat is közöltek. Zsúfolásig megtelt a Felszabadulás utca, faltól-falig értek az emberek.

A közösségi oldalaikra is felkerülő fotókon látszik igazán, mennyien is voltak kíváncsiak a koncertre, talán a drónfelvételek a leglátványosabbak. A hömpölygő tömeg ránézésre is sokezres, még a házak ablakában is emberek álltak, a környező utcák pedig szintén megteltek.

Aki lemaradt volna a mostani előadásról, annak sem érdemes túl sokáig bánkódnia, hiszen hamarosan ismét láthatják a színpadon Majkáékat, ugyanis több nagyszabású koncerttel is készülnek különböző szabadtéri rendezvényeken már a tavaszi hónapokban is.

Ezek között lesz a május 17-i Gyulai Pálinkafesztivál, két nappal később pedig a Sopron Fest. Július 5-én Majka és csapata Bordányba látogat, majd július 20-án a kunfehértói Fehértone Fesztiválra, augusztus 23-án pedig a Strand Fesztiválon esedékes koncertjük lesz a nyár egyik nagy durranása.

Majka alig néhány héttel ezelőtt az MVM Dome-ban adott teltházas koncertet, pályafutása leggrandiózusabb fellépéséről szintén látványos felvételek készültek. A különleges, forgó körszínpadnak köszönhetően mindenki remekül láthatta és hallhatta az előadást, az egyik helyszíni videó alapján pedig a hangulat ott is fergeteges lehetett.

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás