promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Majka koncertje miatt teljesen átalakították Budapest látképét, a rajongók nem értik miért tett ilyet a rapper
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Majka koncertjének plakátján ámulnak a rajongók, egyszerűen nem értik miért tett ilyet a rapper. 

Majka az egyik legnépszerűbb előadó hazánkban, éppen ezért nem is csoda, hogy sokszor ad koncertet. 2024-re már be is jelentett egy nagykoncertet, amelyet az MVM Dome-ban fognak megrendezni. Ám a rajongók találtak az egészben némi kivetnivalót, méghozzá az esemény plakátja kapcsán. 

Mi ez a végtelenül igénytelen esemény cover? Budapest mint Las Vegas? Az MVM Dome mint a Sphere? “Welcome to fabulous Budapest”?

- olvasható egy Redditen található bejegyzésben. 

Majka ugyanis egy valóban nem szokványos plakáton hirdeti a koncertjét, első ránézésre össze is zavarodhatnak a rajongók. Budapest látképe helyett Las Vegas hatalmas és fényes épületei láthatók, csak egy furcsaság tűnhet fel mindenki számára, hogy az amerikai nagyváros közepén az MVM Dome szerepel. 

A ValóVilágból ismert rapper Instagram-oldalára is feltöltötte a fotót: 

- Ránézésre lehet a Fenyő Miklós rendes évi karácsonyi koncertjének plakátja is - jegyezte meg a Redditen az egyik felhasználó. 

- Az egyik legnagyobb show-t és koncertélményt csinálja a zenészek közül - védte meg egy rajongó. 

- És ez melyik város? Az összes - viccelődött egy harmadik felhasználó. 

Majkáról köztudott, hogy imádja a pókert és az Amerikai Egyesült Államokat is. Többször árulta már el azt is, hogy Las Vegasba is megcsillogtatta a kártyajátékban szerzett tapasztalatát és tehetségét. Valószínűleg ez áll a háttérben, hogy így alkotta meg a koncertje plakátját. Nemrégiben pedig Las Vegasban megnyílt egy hatalmas aréna, amely 360 fokban képes mutatni dolgokat kívülről, valószínűleg erre, vagyis a Sphere épületére cserélték le az MVM Dome-ot. 

A magyar zenész korábban már fellépett Budapest egyik legnagyobb stadionjában, akkor egyáltalán nem szokványos módon kezdte meg a show-t. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás