promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Évekre tönkretették a haját a salgótarjáni fodrászatban, vigasztalhatatlan zokogásban tört ki az eredmény láttán és még fizetnie is kellett
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az akciós vágást kérte, teljesen félreértette mi van a csomagban, de a fodrász is hibázott?

Édua mesélte el nekünk a hihetetlenül nagy veszteséggel járó délutánját, amit a fodrásznál töltött. A történet kifejezetten tragikus (én legalábbis hasonló esetben nagyon kiborulnék), na de hibáztatható-e miatta a fodrász? Döntsétek el:

Sziasztok! Az eset óta nagyjából három kiborulásom van naponta és egészen eddig nem tudtam feldolgozni azt, ami történt. Eléggé hó vége volt, viszont hivatalos voltam egy eseményre és szerettem volna egy kicsit igazíttatni a frizurámon. Így nem a jól bevált, relatíve drága fodrászomhoz mentem, hanem egy másik salgótarjáni helyre. Elég sok fodrászat van a városban és találtam is egyet, ami épp ideálisnak tűnt az anyagi helyzetemhez. Az ártábla szerint relatíve baráti áron vállaltak kisebb vágást, ami nekem épp megfelelő volt. Bementem, rámutattam az akciós táblára és jeleztem, hogy melyik lehetőséget választom. Rákérdeztem, hogy a vége annyi lesz-e, ami ki van írva. Kedvesen megnyugtattak, hogy igen, ennyibe fog kerülni.

Neki is álltunk, minden rendben zajlott. Hajmosás, balzsam, beszélgettünk, majd eljött a vágás. Egy pillanat alatt történt. Derékig érő, hosszú hajam van, amit évek óta növesztek. A fodrász hátrafogta, majd egy kézmozdulattal vállig levágta. Felsikítottam, amitől az egész szalonban minden szem rám szegeződött: a lány azt hitte megszúrt az ollóval, kérdezgette, hogy mi a baj, de meg se tudtam szólalni. Gyakorlatilag pánikrohamom lett és egyetlen szót sem tudtam mondani. Miközben nyugtattak és meggyőződtek róla, hogy semmi fizikai bajom nem esett, akkor megpróbáltam pár szót kinyögni:

Zokogva kérdeztem, hogy mégis miért? Miért csinálta? Hosszú percek teltek el mire valami értelmes párbeszéd kialakulhatott és kiderült mi történt: a lány közelebb hozta a táblát és valóban ott volt rajta, hogy vállig érő rövid, egy hossz hajvágásra vonatkozott az ár. Elképesztően ostobának éreztem magam, de közben meg nagyon dühösnek is. Nem lett volna dolga rákérdezni? Mégis, miért nem mondta, hogy biztos ezt akarom-e? Nem-e értettem félre.

Ekkor már átmentem támadóba és szinte nekiestem a fodrászlánynak. Ők ekkor higgadtan kérték, hogy fizessem ki a vágást és fáradjak ki a szalonból. Azonban én hisztérikus állapotban követeltem nem is egészen emlékszem miket és lássuk be: innen már semmit sem tehettek. Ledobtam a padlóra a pénzt és kiszaladtam, kint pedig még tovább sírtam. Évekbe telik majd visszanövesztenem a hajam. Sőt... rengeteg évbe. Szerintetek nem hibázott a szalon? A fodrász? Jogosan kérték el a vágás árát? Azóta is gondolkozom, hogy továbbviszem az ügyet, de fogalmam sincs kihez forduljak. Fogyasztóvédelem? Teljesen tanácstalan vagyok, de egyszerűen nem bírom annyiban hagyni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás