promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A szekszárdi zöldségesnél durván trükköznek az adagokkal: szó szerint mérhető a pofátlanság, ahogy kiszolgálnak
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egy szemfüles vásárló vette észre, de többen is osztották a tapasztalatát.

Dénes, egy határozottan elégedetlen vásárló írta meg nekünk nem olyan régen történt felháborító kisboltos élményét, levelét változtatás nélkül közöljük:

Sziasztok!

Lehet lesz aki lenéz majd azért mert ilyen pár száz forintokon akadok fent, de sajnos a mai világban már mindenhol meg kell fogni a kiadásokat. Épp a bevásárlást akartam elintézni Szekszárdon és most nem volt sem kedvem, sem időm a nagy szupermarketek valamelyikébe bemenni így egy kisebb bolt felé vettem az irányt. A feleségem lecsót akart főzni, ehhez kért hozzávalókat: paprika, paradicsom, hagyma, amiket vennem kellett, így a velem szembejövő zöldséges ideális választásnak tűnt. A kiszolgálás teljesen rendben zajlott, meg voltam elégedve, hazavittem az árut, ahol a feleségem döbbenten nézett rám és leteremtett: mondván, hogy pontosan megadta miből mennyi kell, hogy ronthattam el?

Értetlenkedve néztem rá, hiszen pont ugyanúgy csináltam mindent, ahogy szoktam, elmondtam a zöldségesnek miből mennyit szeretnék, ő odaadta és kifizettem. De tény és való: az otthoni mérlegünkre rátéve mindenből hiányzott 20-30 deka. A feleségem precíz szakács, mindent kimér, így végül el kellett mennem még egyszer.

Egyszeri tévedésnek fogtam fel, így amikor legközelebb ismét vásárolnom kellett valamit, ismét oda tértem be, hiszen útba is esik, illetve nem hagytam ott a fél fizetésemet, valamint az áru is szép volt. Most almát kellett vásárolnom, meg néhány kisebb fűszert, kompóthoz. A mérésnél direkt figyeltem, de minden rendben volt, azonban hazaérve megint ugyanazt tapasztaltuk: hiányzott 33 deka a megbeszélthez képest.

Nem hagyott nyugodni a dolog és megkérdeztem néhány embert aki a társasházban lakott, hogy ők mit gondolnak erről a boltról. A rosszalló szemforgatásból egyből láttam, hogy valami nem stimmel: trükköznek. Kiderült, hogy nem sokkal, de kicsit mindenkit megrövidítenek: elállított mérleggel dolgoznak, így a vevő nem lát semmi gyanúsat. Ha szóváteszed a pofátlan átverést, akkor szabadkoznak és megmutatják a mérleget, sehogy sem tudod rájuk húzni a vizes lepedőt.

Nem éri meg Déneském, járjál másik boltba. Most a magad kárán tanultad meg.

Sajnos nem vagyok egy harcias ember, de azóta is rosszul esik ez az egész, miért kell így kibabrálni a gyanútlan vásárlókkal és főleg embertársainkkal?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás