promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nyári Dia tökéletes testét bárki megleshette, már nyomokban sem emlékeztet a Barátok közt ártatlan Hannájára a szépséges színésznő
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Rengeteg tévénéző szívébe lopta be magát a Barátok közt Holman Hannájaként Nyári Dia színésznő, csodálatos életutat tett meg mind szakmailag, mind magánéletileg.

Az első és legfontosabb, ami a lenti képen is szembetűnő, de aki követi Dia életútját az tudja enélkül is: a szemünk előtt cseperedett fel a tinédzser lány és vált édesanyává, majd feleséggé.

Dia 4 éve szülte meg kisfiát, Zétényt, akiről az első perctől kezdve hatalmas szeretettel beszélt. A kisfiú minden képen boldog, mosolygós, valószínűleg nagyon kiegyensúlyozott, nyugodt családban nevelkedik.

A férjével, Danival 2020-ban keltek egybe és magánéletükről azóta sem tudni sokat, nem ezekkel a történetekkel szeretének az újságok címlapjára kerülni.

A második szintén szembetűnő dolog a Dia külsejében végbemenő változás volt. Szedett vedett bájos bakfisból gyönyörű nővé változott, egymás mellé rakva a képeket elsőre nem is tűnik fel sok hasonlóság, kivéve hatalmas göndös fürtjeit, ami a védjegyévé vált.

Dia egészségesen, tudatos táplálkozással és sok mozgással érte el az áhított külsőt és elmondása szerint csak maga miatt változtatott, mostmár sokkal jobban érzi magát a bőrében. Nem is csodáljuk, süt belőle az önbizalom és az a fajta női erő, amit diétával nem lehet elérni.

Többször szívesen nyilatkozott arról, hogy miken változtatott, videót is osztott meg ebben a témában. 

Dia Instagramja szerint, ahol előszeretettel osztja meg nyári nyaralós képeit idén is Horvátországban nyaralt a kis család. Ha visszanézzük a korábbi posztokat, akkor láthatjuk, hogy valamiféle kedvenc helyük lehet ez, mert több évben is onnan töltöttek fel mosolygós, felszabadult képeket.

Posztja sok-sok szívecskés kommentett kapott, sokan kívántak nekik kellemes kikapcsolódást.

Nem tudok szó nélkül elmenni Dia bikiniválasztása mellett sem, ugyanis a napbarnított bőrén csodálatosan mutat a szivárványszínű fürdőruha, igazán remek választás és az alakját is parádésan megmutatja.

Itt nézhetitek meg a nyári hangulatú fotót, ezt nézegetve legszívesebben mi is csobbannánk egyet a tengerparton:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás