promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Túlságosan felcsúszott Eva Longoria szoknyája, elkerülhetetlen volt a villantás, a vörösszőnyegen szakadt el a színésznő ruhája
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Pillanatok alatt a színésznőre szegeződött minden figyelem.

Eva Longoria ruhájának pántja elszakadt a cannes-i filmfesztivál vörös szőnyegén, és a nagy riadalomban a szoknyája is jobban felcsúszott a kelleténél. Természetesen mondanunk sem kell, hogy azonnal minden figyelem a világsztárra szegeződött. 

A színésznő idén márciusban ünnepelte 49. születésnapját, most pedig a cannes-i filmfesztivál vörös szőnyegén hódított. A gyönyörű nő nem bízott sokat a fantáziára, olyan ruhát választott, ami kiemeli az alakját, amelyre nem meglepő módon büszke. Arra azonban biztosan nem számított, hogy ennél sokkal többet is meg fog mutatni.

 A színésznő ruhája oly annyira felcsúszott, hogy még a fehérneműje is látszódott...

Rendszeresen részt vesz a fesztiválon

Eva Longoria egyébként hosszú évek óta állandó részvevője a cannes-i filmfesztiválnak, tehát nagyon jól ismeri az eseményt. Az Emilia Perez premierjére egy elképesztően varázslatos, menta zöld, kristály berakású ruhát választott, amelynek igazi vadságot a hosszan felsliccelt részletek adtak.

A probléma akkor történt, amikor a ruha bal vállánál tartó kristály pántok elengedtek, bár a mellrész külön biztosítva volt. Ám mégis nagy riadalmat okozott ez számára, ugyanis a ruhájának alsó része ekkor felcsúszott, így boldog-boldogtalan bepillantást nyerhetett a világsztár szoknyája alá. 

Természetesen a média munkatársai résen voltak, és azonnal kattogtatni kezdték méregdrága gépjeiket, ezzel is megörökítve a pillanatot, amelyet valószínű, hogy Eva sosem felejt el. Persze, a tőle már jól megszokott módon igyekezte leplezni érzéseit és kivágni magát a kellemetlen szituációból. 

Egyik rajongója a közösségi portálon meg is jegyezte, hogy aki bizony ilyen ruhát visel, annak számítania kell arra, hogy előfordulhatnak ilyen- és ehhez hasonló "balesetek". 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás