promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Eva Longoria teljesen kilógatta melleit szűk felsőjéből, éppen csak a bimbóudvara nem látszik a született feleségnek
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az év nőjének választották a színésznőt, a jeles alkalomból mutatta meg formás idomait.

Eva Longoria amerikai színésznő, producer, üzletasszony és aktivista, aki 1975. március 15-én született Corpus Christi-ben, Texasban. Az egyik legismertebb szerepe a „Desperate Housewives” (magyar címe Született Feleségek) című sorozatban volt, ahol Gabrielle Solis karakterét alakította, amiért Golden Globe-jelölést kapott., azonban Longoria életében és karrierjében sok más kiemelkedő dolog is van.

Longoria karrierje a színészet mellett számos más területet is érint. Egyike azon kevés hollywoodi színésznőknek, akik sikeresen átléptek a kamera mögé is. 2008-ban például Longoria megalapította saját film- és televíziós produkciós vállalatát, a UnbeliEVAble Entertainment-et, amely számos film- és tévésorozatot hozott létre.

A színészet és a filmgyártás mellett Longoria ismert a politikai és társadalmi aktivizmusáért. Számos kérdésben, beleértve az amerikai bevándorlási politikát és a nők jogait, hangot adott véleményének és támogatta a kezdeményezéseket. Longoria nemcsak a szavak erejével, hanem a tetteivel is támogatja a közösségek fejlődését és az egyenlőséget.

Az üzleti életben is sikeresen aktív. 2011-ben Longoria bejelentette, hogy saját éttermet nyit Las Vegasban. Az étterem neve "Beso", ami spanyolul „csók”-ot jelent. Ez az üzleti vállalkozás egyike volt annak a sokoldalúságnak, amellyel Longoria életét és karrierjét gazdagította.

Nemzetközi szinten ismert, és elismerték az érdemeit az Amerikai Művészeti és Tudományos Akadémia tagjaként, valamint más díjak és elismerések révén. Longoria nemcsak a szórakoztatóiparban, hanem az üzleti és társadalmi életben is kitűnt, és példát mutatott arra, hogy a hollywoodi hírnév mögött is állhat valódi elkötelezettség és befektetés a közösségért és a társadalomért.

A művésznőt nemrégiben hatalmas megtiszteltetés érte: a USA Today nevű magazin az év nőjének (Women of the Year) választotta, és ezt a képét elnézve bizony azt is megértjük, hogy miért:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás