promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Közel az ötvenhez és  hatvan évesen is bombázók: így néznek ki most a Született Feleségek sztárjai
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Született feleségekcímű sorozatot 2004-ben kezdte el levetíteni az ABC amerikai csatorna, majd rövid időn belül a magyarok is a kedvenc műsorukká fogadták. Egy életre megjegyezte mindenki a Lila Akácc közt és persze a csinos színésznőket is, akik nyolc évadon keresztül alakították a sorozatbeli karatereiket. 

Teri Hatcher, Marcia Cross, Felicity Huffman és Eva Longoria állandó főszereplői voltak a sorozatnak, ami 2012-ben, vagyis több, mint tíz éve ért véget. 

A legidősebb közülük Felicity és Marcia, akik 42 évesen kezdték el forgatni a Született Feleségeket. 2023-ban tehát mindketten betöltötték már a 61. életévüket. A méltán híres és csodaszép Eva Longoria 29 éves volt, manapság a középkorú éveit élni, 48 éves. A kor azonban egyáltalán nem látszik rajta, ahogy Teri Hatcheren sem, aki már 59 éves. 

@ltdepzai18 Desperate Housewives 2004 cas then and now 2023 part 1 #desperatehousewives #thenandnow #tvshows original sound - LTfilms

Közülük azonban Eva Longoria futott be a leginkább, aki utoljára 2019-ben szerepelt filmben, méghozzá a Dóra és az elveszett Aranyváros című alkotásban. A legtöbbjük azonban aktív a közösgéi médiában, úgyhogy aki követi őket, tisztában lehet a jelenlegi életükkel

Galériánkban most a színésznők láthatók, így néznek ki most az igazi Született Feleségek. 

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás