promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lecsúszott, pulykanyakú öregember lett a CSI Miami Horatio-ja, borzalmasan néz ki David Caruso
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Sokkolóan felismerhetetlen lett 67 éves korára a CSI: Miami helyszínelők szívtipró hadnagya.​

A CSI-ból számos verzió készült, de kétségkívül a Miami helyszínelők volt mindezek közül a legsikeresebb - annak ellenére is, hogy a CSI: A helyszínelők spin-offjaként debütált 2002-ben. Az Egyesült Államokon kívül több tucat országban is sugározták; az USA-ban átlagosan 20 millióan nézték, ezáltal nemcsak a péntek esték első számú műsorává vált, de egyben az egyik legnézettebb programmá is. 2006-ban ráadásul a Reuters azt mondta, hogy

„a Miami helyszínelők a legnézettebb amerikai sorozat a világon”.

Akik emlékeznek még a történetre, a helyszínelőcsapat általában rejtélyes és szokatlan halálesetek elkövetői után nyomoztak, több alkalommal azonban más bűncselekmények felderítésében is közreműködtek.

A CSI: Miami helyszínelők színészei akkor és most:


Magyarországon is folyamatosan vetítik, még ma is elcsíphető az RTL Magyarország valamelyik csatornáján - név szerint a Viasat3-on, a Cool TV-n, az RTL II-n, és a Sorozat+-on.

Kétségtelen, hogy a CSI: Miami helyszínelők fő mozgatórugója a Horatio hadnagyot alakító David Caruso volt, aki sokak szemében egy szívtipró volt. A színész 46 éves volt, mikor elindult Amerikában a sorozat, és 56 esztendős, amikor lement az utolsó rész 2012-ben. David Caruso összesen négy produkcióban alakította Horatio szerepét (CSI: Crime Scene Investigation, CSI: Miami, New York-i helyszínelők, Miami helyszínelők), 2012 után azonban egyetlen filmben és sorozatban sem láthattuk.

Teljesen eltűnt, az elmúlt 11 évben már csak azzal a bolttal foglalkozott, amit 2002-ben nyitott Miami-ban. Lassan el is felejtették a rajongók, senkinek sem jutott eszébe, hogy rákeressenek, mi van vele, él-e még, mit csinál, mivel foglalkozik; most azonban napvilágra kerültek olyan sokkoló felvételek, amik láttán leesett az emberek álla. Mind ez idáig, amikor egy megöregedett, egykori színészkedvencről közöltek friss fotókat, csupán a hatásvadászat kedvéért éltek a felismerhetetlen kifejezéssel, de David Caruso esetében semmi túlzás nincs a dologban,

a színész tényleg felismerhetetlen lett öregkorára.

Legutóbb 2016-ban készült róla kép, azóta pedig nagyon megváltozott. Nem elég, hogy kissé pocakos és pulykanyakú lett, de sem az öltözködésére, sem a frizurájára nem visel oda. Szomorú így látni mindenki kedvenc napszemcsis hadnagyát.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás