promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Emlékszel még a Született feleségek barna bombázójára? Így néz ki most az 57 éves Teri Hatcher, aki még Superman szívét is meghódította
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Született feleségek Susanja, Teri Hatcher még mindig remekül néz ki.

2004-től egészen 2012-ig ment nagy sikerrel a Született feleségek című sorozat, amiben megismerhettük a Lila Akác köz lakóinak kalandokkal, humorral, titkokkal, romantikával és veszélyekkel teli életét. Több fő karakter is volt a Magyarországon is népszerű szériában, de talán a Teri Hatcher által alakított Susan volt az, aki a legfontosabb szereplőnek tekinthető – leginkább azért, mert ő volt a legnagyobb név a színészek közül.

Teri Hatchert persze nem a Született feleségekben ismerhette meg a magyar közönség, hiszen előtte szerepelt a Lois és Clark című sorozatban, amiben Superman szerelmét, Lois Lane-t alakította; illetve Bond-lány is volt az 1997-es A holnap markában című, Pierce Brosnan-féle James Bond filmben – sőt, még a Kémkölykökben is láthattuk őt.

A jelenleg 57 éves Teri Hatcher most is aktívan színészkedik, de leginkább középszerű romantikus tévéfilmekben kap munkát. Nagyon rég szerepelt jelentős mozifilmekben, ráadásul pár évig egy kicsit passzív is volt – de könnyen lehet, hogy Hollywood ismét felfedezi őt, hiszen a Golden Globe-díjas világsztár most is úgy ragyog, mint közel 2 évtizeddel ezelőtt a Született feleségekben.

Biztosan sok hazai rajongó kíváncsi rá, hogyan is néz ki manapság Teri Hatcher, hiszen elég rég láthattuk őt. Van egy jó hírünk, ugyanis a közösségi oldalán egészen tevékeny a híresség, így tudunk róla mutatni pár viszonylag friss fotót, amik bebizonyítják, hogy ő még mindig remekül néz ki, és még mindig megvan a szemében az a csillogás, amivel annak idején sok nézőt meghódított:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás