promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Visszatér a Született feleségek? Nem kis esély van rá egy friss poszt után!
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Új fotót posztoltak a Született feleségek készítői, ami miatt a rajongók azonnal arról kezdtek beszélni, hogy visszatér a kedvenc sorozatuk.

Az utóbbi időben rengeteg befejezett sorozat lepett meg minket így vagy úgy. Rebootot kapott A pletykafészek, folytatták a Szex és New Yorkot, találkozót tartottak a Jóbarátok és a Harry Potter színészei is. Úgy tűnik, hogy a Született feleségek lesz a következő, ami meglepetésszerűen visszatér közénk. 

A sorozat premierje 2004-ben volt, és nyolc évadon át követhettük a feleségek botrányokkal teli életét. A főszereplők Gabrielle Solis (Eva Longoria), Susan Mayer (Teri Hatcher), Bree Van de Camp (Marcia Cross) és Lynette Scavo (Felicity Huffman) egy kísértetiesen tökéletesnek tűnő külvárosi negyedben éltek, de néhány meglehetősen vaskos titkot sikerült megőrizniük.

A díjeső sem maradhatott el: hat Primetime Emmy-díjat, két Golden Globe-díjat és két Screen Actors Guild-díjat kapott a sorozat. 

Bár nagyon sokan szerették és követték figyelemmel a sorozatot, azért meglepődtük rajta, amikor a semmiből Twitteren posztoltak a készítők arról, hogy mennyire „kétségbeesetten” várják 2022-t. (A sorozat címének tükörfordítása Kétségbeesett feleségek, így kicsit egyértelműbb az utalás.)

A rajongók persze azonnal beindultak, és találgatni kezdtek. A többség egy Jóbarátok-féle találkozóra számít, de felmerült az is, hogy esetleg folytatnák a 10 éve, 2012-ben abbamaradt történetet. Mi kíváncsian várjuk, mit tartogatnak még számunkra a Született feleségek. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás