promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Érthetetlen dolgot tettek A mi kis falunkkal, alaposan meg fognak lepődni a nézők
Borítókép:  IMDB
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Sokan nem fogják érteni a csatorna furcsa döntését, nem tudni, mi áll a háttérben.

A mi kis falunk a legnépszerűbb magyar sorozatok közé tartozik, több mint hét éve fut nagy sikerrel az RTL-en. Eddig összesen nyolc évad készült belőle, a kilencedik ősszel érkezik a csatornára, és már az is teljesen biztos, hogy elkészül a jubileumi, tízedik évad, az RTL ugyanis már berendelte az elkészítését.

Pajkaszeget ugyan nem találnánk meg a térképen, a képzeletbeli település azonban nagyon is valós helyen játszódik, Pilisszentlélek pedig igazi látványosság lett a rajongók körében, sokan ellátogatnak, hogy felfedezzék a sorozat ikonikus épületeit, többek között Teca kocsmáját is, amely megannyi vicces történet egyik kiindulópontja.

Sokan szívesen választják a korábbi évadokat is kikapcsolódásnak, amit az RTL is felismert, így az őszi bemutatóra készülve már javában ismétlik a sorozatot, ami kapcsán azonban észrevett valami nagyon furcsát a Sorozatwiki.

Mint arról beszámoltunk, az RTL nyári műsorsávjait alaposan átdolgozták, így több népszerű műsor is lekerült a porondról, helyette jönnek újak és jól ismertek is – mint A mi kis falunk, aminek egy időre felfüggesztették az ismétlését. Jó hír azonban, hogy napokon belül újra viszontláthatjuk a képernyőkön a pajkaszegiek kalandjait.

Az RTL május 17-től tűzte újra műsorára a sorozatot, és a 7. évad 8. részénél hagyták abba, most viszont némileg érthetetlen módon egy részt kihagynak, és az évad 10. részével folytatják tovább.

A sorozat június 10-től, 21:15-től lesz látható, így addig még bőven van idő bepótolni a hiányzó epizódot, hogy aztán minden történetszál a helyére kerüljön. Közben az új részek már javukban készülnek,  a 9. és a 10. évadot pedig egyszerre forgatják – utóbbiról még nem tudni, hogy mikor tűzik műsorra, de minden bizonnyal az is ősszel fog műsorra kerülni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás