promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Szoknyás pasinak még nem csináltam” - fülledt erotikával folytatódik A mi kis falunk
Borítókép:  rtl.hu
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az RTL korhatáros epizóddal folytatja A mi kis falunkat.

Továbbra is tarolnak A mi kis falunk új epizódjai az RTL-en. A pajkaszegiek életéről szóló sorozat a 12. héten az idei év második legmagasabb közönségarányát érte el; a 8. évad 18. részét összesen 723 ezren követték figyelemmel - ebből 243 ezer volt a kereskedelmileg kiemelt, 18-49 éves korcsoportból.

A mi kis falunk nézői nem csak a tévében szeretik nézni a sorozatot, de az aktuális epizód után kikerült extra tartalmak is érdeklik őket. Ilyenek például azok a fergeteges bakiparádék, amiket az adott rész után tesznek közzé a széria rtl.hu-s oldalán.

Ez a 8. évad 18. részhez kiadott bakivideó:


A mi kis falunk a hosszú hétvégén egy igazán erotikus résszel folytatódik, ugyanis a plébánossal ki fog kezdeni egy rendkívül csinos, fiatal hölgy.

„Szoknyás pasinak még nem csináltam”

- duruzsolja a fiatal lány a plébános fülébe, miközben a vállát simogatja.

Már maga az epizód címe is nagyon erotikus hangzású: Sztriptíz. Ebben a részben Anna, Erika anyja szeretné, ha újra úgy néznének rá a férfiak, mint régen; de Pajkaszegen nem várt reakciókat kap. Károlynak valakitől búcsúznia kell, ami alaposan összezavarja, a pap pedig egy egyházi küldetés következtében szembesül a meztelen igazsággal.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás