promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ennyi volt: lekerül a Mi kis falunkat a képernyőről, az RTL a szomorú hír okát is elárulta
Borítókép:  RTL
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Búcsúzik az ország kedvenc sorozata, de érkezik helyette egy másik.​

Az RTL ezen a héten csak úgy halmozza a bejelentéseket, ezek közül van aminek nagyon lehet örülni, ám van aminek kevésbé.

Kolosi Péter a SorozatWiki podcast adásában rengeteg készülő produkcióról rántotta le a leplet, kiderült például, hogy ki lesz a vadonatúj game-show-juk műsorvezetője, hogy a Gundel Takács által vezetett vetélkedő, Az ugrás véget ér, és hogy a korábbi bejelentéssel ellentétben miért nem indítják el a TV2-s Kincsvadászok formátumára nagyon hasonlító Best Bid című műkincskereső reality-t. Ezekről itt írtunk bővebben:

A héten szintén új információkat csöpögtettek aValó Világ 12. évadáról, ami kifejezetten a streamingre fog fókuszálni, ami pedig a fikciós sorozatokat illeti, kiderült, hogy miért nem kap újabb évadot az RTL nagysikerű prémium hetisorozata, a Mellékhatás, vagy hogy a korábban óriási népszerűségnek örvendő Drága örökösöknek már csak egy évadot szavaztak meg a csatornánál. Erről bővebben itt írtunk.

Pár nappal később egy másik RTL-es sorozat folytatásáról is lehullt a lepel, a csatorna bejelentette, hogy a Gólkirályság második évada április 6-án kerül képernyőre.

Ez azonban azt is jelenti, hogy az RTL nagyágyúja, a Mi kis falunk 8. évada véget ér, és a Gólkirályság fogja váltani a szombat esti idősávban, melynek már meg is érkezett az első TV-reklámelőzetese:

Ez egyrészt azt jelenti, hogy az RTL toronymagasan legsikeresebb műsorai nélkül marad egészen április 28-ig, mikor visszatér a Cápák között második etapja, illetve hogy

a csatorna több héten keresztül a fikciós sorozatokra bízza magát: A Gólkirályságnak és A renitensnek kell megküzdenie a TV2 kínálatával (pl.: Next Top Model Hungary).

A Mi kis falunk roppant sikeres, úgy tűnik a nézők lelkesedése a 8. évadra sem lankadt számottevően, az RTL sokáig az ismétlésekkel is komoly fegyverként tudott számolni, idén fordult elő először, hogy a hétköznap esti sávokban Pajkaszeg lakói nem jelentenek semmiféle veszélyt a TV2-re. A 8. évad még tavaly szeptemberben vette kezdetét, de az előző évhez hasonlóan 5 rész után szünetre küldték a produkciót, és csak január elsejétől (egy szilveszteri különkiadással) folytatódott - olvasható a SorozatWiki oldalán.

Az évadzáró, 19. rész március 30-án, jövő szombaton 20 órakor kezdődik majd az RTL-en.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás