promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az RTL bejelentette Az ugrás utódját: a vadonatúj műsorvezetőt váratlan helyről igazolta a csatorna, még sosem láthattuk őt ilyen szerepben
Borítókép:  Fox Broadcast Company
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az ugrás sikeres volt, az RTL nagy reményeket fűz a következő vetélkedős műsorához is.

Az ugrás jelenleg is nagy népszerűséggel fut az RTL hétköznapesti műsorsávjában, Gundel Takács Gábor műsora pedig olyan sikeres, hogy a mostanában egyébként is közepesen teljesítő Szerencsekereket is maga tudta szorítani.

Bár van aki nehezményezni, hogy a játékot nagyon nehéz megnyerni, sok néző nagyon örült neki, hogy Kasza Tibor műsorával ellentétben itt ismét inkább a feladványok az érdekesek, aminek pusztán látványos és feszült körítést ad az, hogy a játékosok lezuhanhatnak.

Az első évad azonban a héten véget ér, és az RTL ismét vetélkedős műsor nélkül marad. Kolosi Péter, az RTL tartalomért felelős igazgatója a SorozatWiki podcast beszélgetésében árulta el, hogy az RTL nézői hamarosan egy újabb, külföldön már bizonyított gameshow formátummal találkozhatnak, amire biztosan nem kell késő őszig várni. 

A programigazgató külön szót ejtett a fikciós produkciók jövőjéről, melyről már beszámoltunk ebben a cikkünkben.

Azt már korábban is tudni lehetett, hogy holland a The Jump (Az Ugrás), a The Traitors (Az Árulók) után érkezik a The Floor (The Floor – Csak egy maradhat) is, aminek Amerikában szintén idén került adásba az első évada.

Az államokban nem kisebb sztár vezeti a vetélkedőt, mint a 80-as évek egyik hollywoodi filmjeinek egykori szívtiprója, Rob Lowe. Most azonban kiderült, hogy ki lesz a magyar formátum műsorvezetője, és az RTL döntéshozóinak igencsak sikerült meglepnie mindenkit a választásukkal

Szujó Zoltánt eddig főleg a különböző sportműsorokban szerzett magának szakmai hírnevet, országos ismerettségét elsősorban az RTL-en sugárzott Forma 1-es közvetítésekkel és az M1 Telesportjában szerezte, pár évig az MTVA sportfőszerkesztőségét is vezette, jelenleg is a Magyar Nemzeti Autósport Szövetség elnöke.

Az új műsorvezető még sosem vezetett gameshow-t, ezzel most  Gundel Takács Gábor nyomdokaiba lép, aki évtizedek óta otthonosan mozog a sportműsorok és a vetélkedők világában is.

Kolosi Péter továbbá beszélt arról, hogy a korábbi bejelentéssel szemben mégsem vágnak neki a Best Bid magyar változatának:

“Létezik most is egy ilyen formátum a magyar televíziósban, de nem az RTL-en és még sikeres is, nem biztos, hogy nekünk ugyanezt kell csinálni.”

- utalt ezzel a TV2 műtárgykereskedő produkciójára, a Cash or Trash licensz alapján gyártott Kincsvadászokra, ami valóban óriási siker a csatornán, már el is indult a következő évadba való toborzás. Till Attila egyébként korábban Szujó Zoltánnal közösen vezette a Ninja Warrior harmadik évadát.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás