promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Csinos bombázó húzta csőbe a Kincsvadászokat, sosem történt még ilyen a TV2 stúdiójában
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Alaposan csőbe húzta a Vadászokat, le sem tagadhatná az eredeti mesterségét a szemrevaló leányzó.

Nincs mit csodálkozni azon, hogy a Kincsvadászokba már el is indult a jelentkezés a következő évadra, mivel a műsor roppant sikeres, hétről-hétre egyre többen nézik, esténként masszívan a TV-nézők 20%-át ülteti a képernyő elé, ami roppant jó arány. A sikernek azonban nem csak az a titka, hogy laikusként is sokat lehet belőle tanulni, vagy hogy néha különösen megható emberi sorsokról hull le a lepel a tárgyak történetén keresztül, hanem az is, hogy néha a licit is tartogat izgalmakat.

Georgina egy porcelán petróleumlámpát érkezett eladni a műsorba, amit még a nagyszüleitől örökölt. Mivel ő maga nem használja, és régies stílusa miatt a saját lakásában sem állítja ki a lámpát, az volt számára a legfontosabb, hogy méltó helyen tudja. Bár a tárgy nem volt teljesen hibátlan állapotú, még így is kellemes, harmonikus látványt nyújtott, ezért joggal remélhette, hogy sikerrel fog járni.

Az eladó által megadott 80 ezer forintos értéket már Kelen Anna is soknak találta, egyrészt az apró sérülés miatt, másrészt mert hasonló lámpákból nagyon sok van még a piacon, így Georgina azzal a tudattal léphetett a Kincsvadászok elé, hogy a lámpa nagyjából 20 ezer forintot ér.

Fejes Tamás azonban már azelőtt felajánlott 30 ezer forintot, hogy egyáltalán látta volna a tárgyat. Ez a lepel fellebbentése után azonnal semmissé vált, de a licit megkezdésénél a műsor ügyeletes mókamestere ismét visszatért a 30 ezer forintos összeghez: megadja ezt az összeget, amennyiben Georgina hozzávágj a lámpát Nagyházi Lőrinchez. Ezt itt tudjátok megnézni, a későbbiekben még fontos szerepe lesz a vicceskedő ajánlatnak:

Az újautóértékesítéssel foglalkozó fiatal hölgyet nem hozták zavarba a Vadászok megállapításai, magabiztosan srófolta felfelé az árat, de a licit végül 18 ezer forintnál ért véget, amit Fertőszegi Péter ajánlott fel. Georgina ekkor húzott egy váratlant, és azt mondta, hogy ha az ár felmegy 20 ezerig, akkor meggondolja, ha nem, még Lőrinchez is hozzávághatja 30 ezerért. 

Ekkor érkezett a vicces fordulat, ami még abszurdabbá tette a licitet: Nagyházi Lőrinc kész volt még 2000 forinttal megtoldani Péter ajánlatát, hogy ezzel is mentse a bőrét.

azonban nem volt nála kisebb váltó, csak egy 5000-es.

Így történt hát, hogy a csinos lány végül sikerrel adott túl a lámpáján, ami 18+5 ezer forintért kötött ki Fertőszegi Péter vadászházában. A licit végét itt tudjátok visszanézni:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás