promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Eldőlt a Kincsvadászok sorsa: Till Attila tette meg a drámai bejelentést, a kommentelők rekordhosszú üzenetekkel reagáltak a váratlan hírre
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A TV2 váratlan bejelentést tett, a rajongóknak Till Attilától kellett megtudniuk.

Till Attila legutóbb a Megasztárral kapcsolatban osztotta meg gondolatait a követőivel, mikor arról beszélt, milyen sokan szkeptikusak a műsorral kapcsolatban, ám ő mégis izgatott, egyrészt mert a Megasztár valóban egy ikonikus tehetségkutató (rögtön el is indult a találgatás a zsűri összetételével kapcsolatban), másrészt mert az élő-show még számára is nagy kihívásokat jelent, és miközben jelentkezésre invitálta a fiatalokat, volt néhány keresetlen szava is azokhoz, akik az internet kényelme mögé bújva próbálnak befutni. Erről ebben a cikkünkben írtunk bővebben:

A Megasztár tehát már úton van, várhatóan az őszi szezon nagy durranása lesz, Attilának azonban várhatóan addig is rengeteg munkája lesz a televíziónál.

Till Attillát jelenleg minden hétköznap láthatjuk a Kincsvadászokban, és bár a műsorban a nézőkkel együtt egyre több szakértelmet pakol magára, természetesen nem a műkincskereskedők, hanem a műsorvezető szerepében tűnik fel. A műsor népszerűségét jelzi, hogy korábban hétről-hétre növekvő számokat mutatott, ami egy késő esti műsortól különösen nagy érdem, ám egy kis megtorpanás után most ismét növekedtek a Kincsvadászok nézettségi mutatói, még egy heti toplistás 3. helyet is bezsebelt az egyik adás, a Mi kis falunk és a Cápák között mögött.

A TV2 megtalálta a saját Cápák között formátumát, és most lerántották a leplet a folytatásról is.

A bejelentés sokakat váratlanul érintett, mert bár a műsor hatalmas siker, még azelőtt berendelték a második évadot, hogy az elsőnek vége lett volna, és már lehet is jelentkezni a műsorba, erre Till Attila saját instagram oldalán hívta fel a követői figyelmét, amit itt tudtok megnézni:

A bejelentést a nézők sem hagyták szó nélkül, és meglepően terebélyes bejegyzésekben adtak hangot az örömüknek. Nagyon ritka, hogy egy műsor ekkora rajongást váltson ki a nézőkből, de a TV2 már most számíthat egy nagyon masszív nézőbázisra, ami várhatóan nem fog úgy elapadni, mint ahogy az idén már megtörtént a Sztárok a reptéren vagy a Mutasd a hangod! esetében. Néhány kommentet ide is kimásoltunk nektek:

"Nagyon jó a műsor a te vezetéseddel. Szeretem a műsort a régiségeket. Végre egy jó műsor ami értéket képvisel. Nem csak a tárgyak miatt értem. A műkereskedők is nagyban hozzájárulnak a műsor sikeréhez. Tilla te szuperül levezényled az egész műsort. Gratulálok!" 

"Egészen könnyekig ható jelenet volt, amikor a rokker, aki végtelenül szimpatikus EMBER, egy 17 ezerre licitált tárgyat 25 ezerért úgy vett meg, hogy neki nem kellett, hogy átadja eladásra a Péternek.... ezáltal a megélhetését segítse az eladónak, akinek elhunyt a férje és 3 gyerekével a megélhetés könnyebb legyen. Nem kevésbé volt szimpatikus Felsőszögi Péter, amikor a kicsi vázára a licit végén még ajánlott 25 ezer forintot , arra a Zsolnai vázára, amit édesapjától örökölt a hölgy, hogy az anyuka el tudja vinni az iker fiait egy élményre."

"Imádom az összes szereplőjét, mindenki a kedvencem lett! Nagyon sokat lehet tanulni belőle, imádom azt a sok okos, művelt kincsvadászt, azt a rengeteg tudást, amit ők képviselnek. Kedvesek, aranyosak és olyan jó szívűek. Tőlük sokat lehet tanulni mindenféle téren. Ilyen műsorok kellenek, kellenének még országunkba! Ezzel, ezekkel lehetne tanítani az embereket, a fiatalokat, mindenkit. Nagyon szeretném még sokáig nézni, tanulni belőle stb. ezt a Kincsvadászokat. Jó lenne fő műsoridőbe és több ideig nézni. Jó lenne, ha tovább tartana.

"Nagyon elegàns kedves Tilla! Sok sikert a rendezvényhez. Nézni fogom a műsort mert szeretem, és biztosan megint szuper dolgokat visznek be eladásra."

" Akármeddig el tudnám nézni! Csak sajnos rövid ideig tart és későn adják! A szerencsekerék helyett, inkább mehetne a Kincsvadászok! Nem is értem, hogy arra az unalmas Szerencsekerékre, miért is pazarolnak el 2 óra hosszát, ráadásul fő műsridőben. Olyan hülyeség és annyira unalmas! Lehet, hogy azért mutogatják, hogy lássuk, hogy az a sok magyar híresség, celeb egy része milyen buta, hogy még a mássalhangzót és a magánhangzót sem tudják megkülönböztetni egymástól. De tényleg, miért adják azt a hülyeséget fő műsoridőben már hónapok óta?! Még 1-2 hónapig el is ment volna, de hogy már ki tudja mióta erőltetik, az nem jó! A kincsvadászok sokkal jobb lenne fő műsoridőben, nem ilyen későn és annak kellene tartani legalább 2 óra hosszáig. Úgy legyen - Ámen.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás