promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tényleg ők lesznek a Megasztár új zsűritagjai? Szavazz, te kit látnál szívesen a TV2 visszatérő tehetségkutatójában
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Röpködnek a nagy nevek, hogy kik lesznek a visszatérő Megasztár zsűritagjai, de te kiket látnál szívesen?

Bejelentették, hogy még ebben az évben visszatér a TV2-re a Megasztár, mégpedig a zenei tehetségkutatók eddigi legnagyobb pénzdíjával, ugyanis a győztes 40 millió forinttal fog gazdagodni, emellett a nyereményhez tartozik még egy Los Angeles-i dalfelvétel, és egy videoklip is.

Pavel Stantchev, a TV2 vezérigazgatója már évek óta arra várt, hogy visszahozhassák a legendás műsort, amin egy egész magyar nemzedék nőtt fel, és amit 2012-ben láthattunk utoljára. Minden bizonnyal a TV2 ezt a műsort fogja az X-Faktor ellen küldeni, és nagyon okosan is teszik, hiszen miután az RTL átcsábította magához Majkát és Pápai Jocit, emellett a fél ország gyűlöli Tóth Gabit, félő, hogy a Sztárban sztár leszek idén nem futna olyan jól, mint eddig. Jobban is teszik, ha kicsit szüneteltetik a formátumot, és inkább valami igazán nagy dobással rukkolnak elő.

A műsorvezető biztos, hogy Tilla lesz, hiszen ő jelentette be a vezérigazgatóval, hogy visszatér a Megasztár, és még az sem kizárt, hogy a 2. széria győztese, Caramel lesz az egyik zsűritag, mert ő is jelen volt a bejelentésen, emellett Tilla külön vele is készített egy közös videót.

Akkor lehet jelentkezni!!! Újra Megasztár! Elég komoly a díjazás, 40 millió a fődíj, de szerintem ezen kívül is van sok szempont, ami miatt érdemes részt venni ebben a tehetségkutatóban: Www.Tv2play.hu/megasztar

Posted by Till Attila hivatalos oldala on Wednesday, February 21, 2024


Azt persze még nem tudni, hogy kik lesznek az idei zsűritagok, de az emberek már tippelgetnek, hogy kik jöhetnének szóba. Valaki attól fél, hogy mivel az RTL elvitt a TV2-től két húzónevet, most visszakapják a kölcsönt alapon átveszik Manuelt és Curtist, csakhogy velük már nagyot bukott tavaly a The Voice, szóval egyáltalán nem számítanak igazi húzóerőnek.

Olyan teória is van, hogy Szabó Zsófi ülhet majd az egyik székbe, de az még viccnek is rossz lenne, szóval ne is beszéljünk róla többet. Vannak, akik azt szeretnék, ha a régi zsűritagok térnének vissza, hogy olyan nevek foglaljanak helyet a tehetségkutatóban, mint Soma, Pély Barna, Presser Gábor, és Eszenyi Enikő.

Azonban ami valószínűbb, hogy a régi Megasztáros győztesekből és dobogósokból kerülhetnek majd ki az új zsűritagok, így szóba jöhet többek között Caramel, Tóth Vera, Tóth Gabi, Rúzsa Magdi, Palcsó Tamás, Király Viktor, Gáspár Laci, Radics Gigi, és Kökény Attila is.

Készítettünk egy szavazást a legesélyesebb jelöltekről, mindenkire nyomhatsz egy igent vagy egy nemet, hogy te kit látnál szívesen a zsűriben. Fontos, hogy mindenkire nyomj egy zöld vagy egy piros gombot, mert úgy tud csak hitelesen kialakulni a négyes élmezőny, vagyis hogy ti, kedves olvasóink kit akartok leginkább a Megasztár zsűrigárdájába.

Induljon a szavazás!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás