promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szabó Zsófi miatt bukhatja a pozícióját Ördög Nóra? Ki a legjobb magyar műsorvezető? Szavazz a kedvencedre
Borítókép:  Femina
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ki az ország kedvenc műsorvezetője? Most te döntheted el, ki kerüljön az első helyre.

Szabó Zsófi 10 év után ismét a TV2 műsorvezetője. A csinos televíziós nemcsak a csatorna új reality-jét, a Házasság első látásra-t fogja vezetni, de a Mokka újdonsült háziasszony is lesz. Szabó Zsófi március 4-én kezd a TV2 reggeli műsorában Pachmann Péterrel. Az egykori RTL-est nagyon sokan szeretik, de vajon ki az ország kedvenc műsorvezetője?

Ördög Nóra, Sebestyén Balázs, Majka, Istenes Bence, Tilla, Lilu, Friderikusz Sándor, Rónai Egon - számos közkedvelt műsorvezető, akiket örömmel néznek és hallgatnak az emberek. Mi erről készítettünk most egy szavazást, amiben ti dönthetitek el, hogy a felsorolt műsorvezetőket kedvelitek vagy sem.

Az alábbi szavazás lényege, hogy mindegyik műsorvezetőre nyomjatok egy igent vagy egy nemet. Ez azért fontos, mert a végén így tud majd kiderülni, hogy ki a legjobb műsorvezető a magyarok szerint. Hozzá kell tenni, hogy itt nem arra vagyunk kíváncsiak, hogy valakivel mennyire szimpatizáltok, mint ember, hanem hogy mennyire tartjátok rutinosnak és szerethetőnek a televízióban.

Azért is fontos, hogy mindenkire szavazz valahogyan, mert tegyük fel Ördög Nóra vezet egy darabig, de ha egyszer csak túl sok nemet fog kapni, egyre lejjebb csúszik majd a szavazásban, és a végén még Szabó Zsófi miatt bukhatja a pozícióját. Szóval tényleg érdemes mindenkire nyomni valamit, és akiről esetleg nem tudjátok, hogy kicsoda, hol látható, és milyen műsorokban, elolvashattok majd néhány fontos információt, hogy segítsen. Megjegyzés: az alábbi szavazásban csak műsorvezetők vannak felsorolva, hírolvasók és időjárás-jelentők nem!

Szavazz, szerinted ki az ország legjobb műsorvezetője?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás