promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az RTL három szóval üzent a konkurenciához távozó Zsabó Zsófinak, a TV2 édes revansott vett Majkáért
Borítókép:  RTL.hu
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szabó Zsófi otthagyta az RTL Reggelit, ezt a csatorna sem hagyhatta szó nélkül.

A karácsony esti napokban robbantotta a bombát Szabó Zsófi, miszerint hamarosan távozik az RTL Reggeliből, Miller Dáviddal együtt. Szabó Zsófi azonban nem csak a műsortól köszönt el, hanem egyúttal a csatornától is, amire akkor az RTL Reggeli Facebook oldalán a következő sorokkal búcsúztak el a műsor szerkesztői:

„A búcsú sosem könnyű, pláne, ha egy olyan kollégától köszönünk el, akit mindannyian nagyon szeretünk! Szabó Zsófi ma volt utoljára a Reggeli műsorvezetője, jövőre már nem kelhetnek a nézők arra a csodás mosolyra, amit mindannyian ismerünk.

Nehéz lenne és nem is szeretnénk felsorolni az összes közösen megélt pillanatunkat, mindannyian tudjuk mennyit jelentett a Reggeli csapatának, hogy műsorvezetőnknek hívhattunk téged. Egy igazi egyéniség, aki vidámsággal, élettel töltötte meg a stúdiót. Mindent köszönünk, hiányozni fogsz nekünk, Zsófi!”

A távozás oka viszonylag egyszerű, Szabó Zsófi úgy érezte, hogy régóta tervezgeti, hogy új kihívások elé néz, mert elfogyott a lelkesedése, ami leginkább a bulvármédia hibája. Akkor azt mondta zavarta, hogy egy-egy valóban jól sikerült, elmélyültebb adást nem kapott fel annyira a bulvár. A búcsú a következőképpen zajlott:

Akkor azonban még nem lehetett tudni, hogy Zsófi merre folytatja, csak a napokban derült ki, hogy 15 év után visszatér TV2-höz, amit a Zsófi anyacsatornaként írt le.

Bár Majka tavaly békességben távozott a csatornától, a TV2-nek nagyon fájt a népszerű énekes/műsorvezető átigazolása az RTL-hez (érdekes módon Majka esetében is nyugodtan beszélhetnénk anyacsatornáról), Pápai Jocival együtt. Erre a fájó sebre némi vígaszt jelenthet most, hogy sikerült visszaszerezniük az RTL-től Szabó Zsófit.

Az RTL ugyan szép szavakkal búcsúzott Szabó Zsófival tavaly év végén, azonban most, hogy kiderült, Zsófi mostantól a konkurencia csapatát erősíti (egész pontosan a konkurens reggeli műsorban, a Mokkában fog szerepelni, ami az RTL Reggeli után biztosan ismerős terep lesz Zsófi számára), kérdéses, volt, hogy mit reagálnak.

Nevezetes Ördög Nóra esete, akit a csatorna annak idején nem tudott a súlyánál kezelni, és nem éppen baráti körülmények között váltak el, ám évekkel később, mikor Ördög Nóra a távozás okairól mesélt a Partizánban, a csatorna nyilvánosan bocsánatot kért tőle, és ezzel kapcsolatban kiadtak egy közleményt is, amiben a női munkavállalókat méltatták, és a béregyenlőséget hangsúlyozták.

Szabó Zsófi esetében nem volt szükség ilyen részletes indoklásra, vagy magyarázkodásra, három egyszerű szóval üdvözölték Zsófi új munkahelyét:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás