promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Már meg is van Szabó Zsófi utódja az RTL-en? A csatorna azonnal reagált a váratlan hírekre
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Új női műsorvezető foglalt helyet Papp Gergő mellett az RTL Reggeli című műsorában péntek reggel.

Szabó Zsófi nemrégiben leginkább azzal került a hírekbe, hogy hosszú évek után úgy döntött, hogy távozik az RTL-től, hogy új kihívásokat találjon az életében. A csinos műsorvezető sokáig volt a csatorna meghatározó arca, és leginkább a Reggeli című műsorban láthattak őt a tévénézők.

2023 év végén azonban váratlan bejelentést tett a csatorna és kiderült, hogy Szabó Zsófi távozik a műsorból és az RTL-től is. A híresség a bejelentés után azt mondta, hogy már régóta tervezgette, hogy új kihívásokat keres magának, mert úgy érezte, elfogyott a lelkesedése; és ezért részben a bulvármédiát hibáztatja.

Zavart, hogy egy-egy valóban jól sikerült adást, mélyebb beszélgetéseket, vagy pont ellenkezőleg, nagyon vicces jó hangulatú pillanatokat nem ragadott ki a bulvár. Kezdtem egyre jobban bezárkózni, és úgy éreztem, így nem szabad folytatni

- mesélte akkor Zsófi.

A váltásnak láthatóan nem volt igazi előjele, a tévénézők pedig azonnal találgatni is kezdtek, hogy mit tervezhet a műsorvezető, átigazol az egyik konkurens csatornához vagy teljesen új kihívások elé állítja magát. Mostanára azonban kiderült, hogy Zsófi azt tervezi, hogy egy ideig az influenszer karrierjére koncentrál, valamint a saját üzleteivel foglalkozik.

Zsófi távozása után azonban jogosan merül fel a kérdés, hogy vajon ki lesz majd az ő és a szintén távozó Miller Dávid utódja a csatorna reggeli műsorában. Erre pedig már lehetnek tippeink, péntek délelőtt ugyanis Gál Petra, a Fókusz műsorvezetője ült be Papp Gergő mellé az RTL stúdiójába, így ők ketten együtt vezették a műsort.

Arról azonban nem érkezett egyelőre bejelentés, hogy Gál Petra lenne az új műsorvezető, a 24.hu így megkereste a csatornát, hogy miért találkozhattak a tévénézők a Fókusz műsorvezetőjével pénteken.

A csatorna válaszából pedig kiderült, hogy: 

Vendégműsorvezetők vezetik a Reggeli műsorát a csapattagokkal együtt. Tavaly év vége óta zajlik ez a gyakorlat, így Gál Petrán kívül már többen is megfordultak vendégműsorvezetői szerepben, például Frohner Fecó és Józan Laci is, de az RTL képernyőjéről további ismerős arcok is megjelennek majd a Reggeli stúdiójában

– válaszolta lapnak a Reggeli szerkesztősége.

Szabó Zsófi állandó utódja tehát egyelőre nincs meg, jelenleg pedig ők alkotják a műsorvezetői brigádot: Peller Mariann, Peller Anna, Nádai Anikó, Tihanyi Péter, Szabados Ágnes, Papp Gergő.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás