promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szabó Zsófi közszemlére tette lélegzetelállító melleit, új célt tűzött ki magának az RTL-től való távozása után az influenszer sztártévés
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szabó Zsófi egy elképesztően szexi fotóval lepte meg követőit.

Szabó Zsófi nemrégiben leginkább azzal került a hosszú éveken keresztül a hírekbe, hogy hosszú évek után úgy döntött, hogy távozik az RTL-től, hogy új kihívásokat találjon az életében.

Zsófi sokáig volt a csatorna meghatározó arca, akit leginkább a Reggeli című műsorban láthattak a tévénézők. 2023 év végén azonban váratlan bejelentést tett a csatorna és kiderült, hogy Szabó Zsófi távozik a műsorból és az RTL-ből is.

A műsorvezető a bejelentés után azt mondta, hogy már régóta tervezgette, hogy új kihívásokat keres magának, mert úgy érezte, elfogyott a lelkesedése; és ezért részben a bulvármédiát hibáztatja.

„Zavart, hogy egy-egy valóban jól sikerült adást, mélyebb beszélgetéseket, vagy pont ellenkezőleg, nagyon vicces jó hangulatú pillanatokat nem ragadott ki a bulvár. Kezdtem egyre jobban bezárkózni, és úgy éreztem, így nem szabad folytatni”

- mesélte akkor Zsófi.

 A váltásnak úgy tűnt nem volt igazi előjele, a tévénézők pedig azonnal találgatni is kezdtek, hogy mit tervezhet a műsorvezető, átigazol az egyik konkurens csatornához vagy teljesen új kihívások elé állítja magát. Mostanára azonban kiderült, hogy Zsófi azt tervezi, hogy egy ideig az influenszer karrierjére koncentrál, valamint a saját üzleteivel foglalkozik.

A nagy bejelentésre, hogy folytatja-e műsorvezetői pályafutását és ha igen azt melyik csatornánál teszi tehát még várnunk kell, addig is azonban Zsófi szinte nap mint nap újabb szexi fotókkal örvendezteti meg követőit a közösségi oldalain.

Így tett a minap is, amikor egy eléggé kivágott topban villantott legfrissebb fotóján. Mondanunk sem kell, hogy Zsófi természetesen gyönyörű a fekete-fehér felvételen, de szinte nincs olyan ember, akinek a szem először ne a formás melleire szegeződne, amik igencsak ki is látszanak az aprócska felsőből.

A szexi fotót természetesek a kommentelők sem hagyták szó nélkül és többek között a következő, egyébként nagyon pozitív reakciókat adták rá:

„Őrülten szexi nő vagy Zsófi”

Gyönyörű vagy Zsófi

Álomszép

Most pedig nincs is más hátra, mint hogy megnézzük a szexi fotót!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás