promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A TV2 kamerái előtt csúszott le Szabó Zsófi melltartója, vazelines testét alig bírta takargatni a kíváncsi szemek elől
Borítókép:  rtl.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Visszatér a TV2 vazelintestű sztárja: Szabó Zsófi bikinis csajokon kúszott-mászott lecsúszott melltartóval, most új műsorokban próbálhatja ki magát.

Szabó Zsófi 15 év után visszatért a TV2-höz, és már azt is tudni, hogy pontosan melyik műsorokban fogjuk először látni. Az RTL egykori műsorvezetője a Mokka új háziasszonya lesz, aki valószínűleg majd Iszak Eszti helyére fog érkezni, ugyanis a napokban érkezett a hír, hogy a csinos televíziós és Gyurta Dániel első közös gyermeküket várják.

Azonban az is bebizonyosodott, hogy Szabó Zsófi fogja vezetni a TV2 új produkcióját, a Házasság első látásra című reality-jét is, aminek hétfői sajtótájékoztatóján elmondta, hogy miért tért vissza az anyacsatornájához.

„Van az az érzés, amikor az ember világot szeretne látni, kalandokat átélni, de amikor hazaérsz, akkor rájössz, hogy mindenhol jó, de legjobb otthon. Nagyon nagy dolog számomra, mert ez a csatorna nekünk, nőknek szól, mi, nők a harmóniára törekszünk”

Szabó Zsófit számos TV2-es műsorban láthattuk, mielőtt átszerződött volna az RTL Magyarországhoz. Mi most összegyűjtöttünk néhány emlékezetes pillanatot, ami a visszatért televíziós első TV2-es időszakához kötődik.

Gyakran láthattunk vele készült riportokat az Aktív-ban, például akkor is, amikor igencsak nehéz időszakon ment keresztül: szakított párjával, meghalt édesapja, és hajától is ekkor szabadult meg. Akkoriban állandó társává és támogató barátjává kutyája, Gyémánt vált, akivel csak Zsófi norvégiai nyaralásán váltak el egymástól. A színésznő akkor elmondta, napi 4-5 órát együtt vannak, futni is el szoktak járni. Aztán elindultak egy kutya-gazdi futóversenyen is. Zsófi hozzátette, nem szokta fegyelmezni Gyémántot, nincsenek vezényszavak, úgy bánik vele, mintha ember lenne.


2010-ben jött az Ezek megőrültek! című műsor, amit Majka és Rákóczi Feri vezetett. Ebben Zsófi is szerepelt, és számos emlékezetes pillanatot is okozott a nézőknek. Az egyik adásban például a szájával tett csodát, miközben Majka bilincsbe verte őt - persze semmi rosszra nem kell gondolni, mindezt csupán egy játék kedvéért vállalta be.

Ennél már csak az volt emlékezetesebb, mikor egy vazelines játék során Zsófinak lecsúszott a melltartója. A játék szabályai szerint vazelinnal bekenve kellett végig csúszni néhány bikinire vetkőzött hölgyeményen.

Karda Bea életében először tudott örülni annak, hogy kis melle van, de Zsófi a maga 80 B-s melleivel nem vallotta magát ebben a helyzetben különösen szerencsésnek, a nagy lendület lesodorta a melltartóját, így húzta magát végig a célig. A játék után aztán így fogalmazott:

„A vazelin jó, a vazelin puha, a vazelin krémes, a vazelin sikamlós, és sok mindenre használható”.

A szóban forgó jelenetet az alábbi videóra kattintva nézhetitek meg:


Végül, de nem utolsó sorban jöjjön A nagy duett, amiben Szabó Zsófi és Fluor közösen adták elő a Mizu című számot. Zsófi itt még a régi formájában látható, viszont megcsillogtatta énektudását, amit azóta se nagyon hallhattunk. Aki nem látta akkor a műsort, talán nem is tudja, hogy a műsorvezető milyen jól tud énekelni.

A parádés produkció nagy sikert aratott a TV2 stúdiójában, most ti is megnézhetitek:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás