promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Till Attila keményen beleszállt az internetes influenszerekbe, a műsorvezető kihívta a fiatalokat
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Till Attila úgy gondolja, hogy ki kell próbálni, hogy kiderüljön kinek működik, és kinek nem.

Till Attila a TV2 emblematikus műsorvezetője, nélküle sokan elképzelni sem tudják a csatornát, Sebestyén Balázzsal talán az az egyik utolsó mohikán, aki ha törik ha szakad, nem igazol át más csatornához (korábban Stohl András vagy Ördög Nóra igazolása vert óriási hullámokat a TV-nézők körében).

Most éppen a Kincsvadászokban láthatjuk estéről-estére, minden hétköznap, ahol a kulisszák mögött teszi még szórakoztatóbbá, még érdekesebbé a műsort. Az eddigi visszajelzések alapján a közönség ebben az új szerepben is gyorsan elfogadta Attilát, aki azóta annyira belejött a műkincsek felfedezésébe, hogy saját Facebook oldalán is rendszeresen oszt meg tartalmakat arról, hogy milyen érdekességekre bukkant.

Múlt héten azonban derült égből villámcsapásként robbant a bomba (már elnézést az erős képhalmozásért), hogy több mint egy évtizedes szünet után visszatér az ország legemblematikusabb tehetségkutató műsora, a Megasztár.

Ezzel kapcsolatosan rögtön el is indultak a találgatások, hogy kik ülhetnek a zsűriben, ebben ebben a cikkünkben mi is részletesen körbejártuk a kérdéskört, az olvasók végül kimondták az ítéletet, és a végső sorrend igencsak meglepőre sikerült.

A bejelentés első körben nagyon sok pozitív visszajelzést kapott, hiszen a legelső modernkori tehetségkutató adásai sok nézőben hagytak mély nyomot, a műsornak köszönhetően ismerhettük meg Oláh Ibolyát, Tóth Verát és Tóth Gabit, Radics Gigit, Király Viktort, Caramelt - és a sort folytathatnánk napestig.

Mindig vannak azonban szkeptikus hangok, amik azt firtatják, hogy talán már kifújt ez a műfaj, nincs annyi új tehetség a nap alatt, amennyivel fel lehet építeni ezeket a műsorokat (idén a másik emblematikus tehetségkutató, az X-Faktor is visszatér az RTL-en), és egyébként is az internet korában már teljesen mások az esélyek, nincs is szükség feltétlenül a TV-re, mert rengeteg példa van rá, hogy valaki az internetes közegnek köszönhetően válik ismerrté (lásd Azahriah vagy Krúbi esetét).

Till Attila azonban most egy komoly dologra hívta fel a figyelmet, és a maga visszafogott, csöppet sem erőszakos stílusában, de mégiscsak beleszállt azokba az előadókba, akik az internet biztonsága mögött próbálják felépíteni saját zenei karrierjüket.

A Megasztár nagy volumenű műsor, több száz háttéremberrel, technikai kihívásokkal, és óriási nyomással - teljesen más szint egy ilyenben részt venni, mint stúdióban felvenni egy lemezt, és nem is mindenkinek működik.

"Lehet hogy te vagy az, akinek működik, hát próbáld ki!" - szól Till Attila kihívása a fiatal tehetségeknek.

"Oké, ma már lehet hogy tényleg elég, ha az interneten befutsz, és óriási gagasztár leszel. Ez igaz, ezt senki nem vitatja, látjuk, ez van körülöttünk. De biztos van olyan ember, akinek még mindig nagyon fontos a TV, aki esetleg még interneten nem tud egy ilyen self-made men lenni."

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás