promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Gabi csúnyán elbukott, a magyarok végső ítéletet mondtak az énekesnőről
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az emberek döntöttek: nem kérnek Tóth Gabiból.

Tóth Gabi az ország egyik legismertebb énekesnője, egyben az egyik legmegosztóbb híressége. Azonban nem lehet azt mondani, hogy ő lenne hazánk leggyűlöltebb celebje, hiszen egy korábbi szavazásunk során kiderült, hogy vannak olyan közszereplők, akiket úgymond még nála is jobban utálnak az emberek. Az alábbi szavazásban megdöbbentő eredmény született, ugyanis a felsorolt nevek közül Tóth Gabi a 10. helyen végzett, míg a dobogó első 3 fokára Majka, Istenes Bence és Tóth Andi került fel.

Most viszont kialakult egy másik lista, ahol Gabit csúnyán padlóra küldték a magyarok. Tudniillik a napokban készítettünk egy olyan szavazást is, amiben arra voltunk kíváncsiak, hogy az emberek kiket szeretnének az idén visszatérő Megasztár zsűrijébe.

A felsorolásban olyan neveket sorakoztattunk fel, akik korábban megnyerték a TV2 legendás tehetségkutatóját, vagy legalább dobogós helyen zártak benne. Tóth Gabi karrierje is innen indult el, viszont ő csak a harmadik lett ebben a versenyben - hozzá kell tenni, hogy így is ő lett abban az évben a legjobb női előadó.


Viszont az tisztán látszik az eredményből, hogy nem nagyon akarják, hogy Gabi a Megasztárba is visszatérjen, mint zsűritag - neki mondjuk úgyis ott van a Sztárban sztár leszek, ahol évek óta mesterként foglal helyet. De ha látná, biztos rosszul esne neki, hogy konkrétan mindenkit elé soroltak a szavazók:

Tóth Gabira egészen pontosan 359 igen és 2787 nem érkezett.

A magyarok döntése szerint Caramelnek, Tóth Verának, Király Viktornak, és Rúzsa Magdinak kellene lennie a Megasztár új zsűrijének - érdekesség, hogy mindegyikük győztesként zárt annak idején a tehetségkutatóban. A 6. helyen zárt az az opció, hogy a régi ítészek közül jöjjenek vissza négyen, de hogy a továbbiakban hogyan alakult a szavazás, azt alább szemléltetjük:

  1. Caramel
  2. Tóth Vera
  3. Király Viktor
  4. Rúzsa Magdi
  5. Kökény Attila
  6. Jöjjenek vissza a régi zsűritagok
  7. Radics Gigi
  8. Oláh Ibolya
  9. Dér Heni
  10. Palcsó Tamás
  11. Puskás-Dallos Peti
  12. Gáspár Laci
  13. Tolvai Reni
  14. Tóth Gabi
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás