promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hatalmas baki történt a TV2 népszerű műsorában, ízes káromkodás futott ki a Kincsvadász száján, ezt már nehéz lesz kimagyarázni
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Kincsvadászok a nézők szerint is régóta az egyik legjobb dolog, ami a kereskedelmi televíziózásban történt, de még itt is becsúszhat néha egy-egy baki.

A Kincsvadászok idén debütált a TV2-n, és mindenkit sikerült meglepnie. A szakírókat azzal, hogy ez valóban egy színvonalas, érdekes műsort tett le az asztalra a TV2, ami ráadásul a főműsoridőben ér el kifejezetten jó, hétről hétre javuló nézettségi adatokat, a nézőket pedig azzal, hogy a műkincskereskedés sokkal földhözragadtabb, érthetőbb, átélhetőbb dolog, mint azt elsőre gondolnánk.

Sok nézőt mégis meglepett, mikor a TV2 bejelentette, milyen folytatást szán az új sikerformátumnak, erről itt írtunk bővebben.

A Kincsvadászokhoz még csak különösebben műveltnek sem kell lenni ahhoz, hogy jól szórakozzunk a licitálós műsoron, ami egyszerre szórakoztató, néha humoros, néha pedig egészen drámai. A humorért leginkább Till Attila és Fejes Tamás felel.

Múlt héten azonban azzal volt tele az internet, hogy a Tankcsapda dobosa (az együttessel épp a napokban készített riportot a Partizán, ebben sok érdekes dolog kiderül nem csak a Tankcsapdáról, hanem magáról Fejes Tamás életfelfogásáról is)

csak azért vásárolt meg egy tárgyat a háromgyermekes családanyától, hogy támogassa őt, a következő adásban pedig talán még meghatóbb dolog történt, mikor a műkereskedők a licit lezárulása után döntöttek úgy, hogy további 100 ezer forinttal járulnak hozzá ahhoz egy nemes ügyhöz.

Ezeket az adásrészleteket itt tudjátok visszanézni:

Fejes Tamás sokakat meglepett azzal, hogy szerepet vállalt a Kincsvadászokban, hiszen a egy rockegyüttes dobosáról nem éppen a műkincskereskedés az első dolog, ami eszünkbe jut. Tamás azóta azonban nem csak arról győzte meg a nézőket, hogy konyít valamennyit a régi tárgyakhoz, hanem arról is, hogy helyén van a szíves, és ahogy azt a mellékelt ábra is mutatja, több jelentős drámai pillanat is az ő nevéhez fűződik ebben a műsorban.

Ennek ellenére alapvetően még mindig inkáb ő az a szereplő, aki a humorért felel a kendőzetlen megszólalásaival, ám néha vele is megesik, hogy kicsit túllő a célon, és olyan szavak hagyják el a száját, ami nem való egy kereskedelmi csatorna főműsoridejébe.

Ez történt legutóbb is, mikor Fertőszegi Péter megkérdezte, hogy magára ismert-e egy festményben, amire a rockzenész reflexből rávágta a a rockerektől elvárható választ - ám utána gyorsan a szája elé emelte a kezét, jelezve, hogy ő is tudja mekkora baki volt ez most tőle. Itt tudjátok visszanézni az említett jelenetet:

A licit végül azzal végződött, hogy Fejes Tamás megvásárolta a képet, igaz jóval olcsóbban, mint amennyiért a házaspár értékesíteni szerette volna a lakás kipakolás közben fellelt festményt. Az eladó meg is jegyezte, hogy Fejes nagyon kemény, amit a Tankcsapda dobosa azzal nyugtázott, hogy csak keménynek tűnik - de a kép valamit megfogott benne, tetszett neki:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás