promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hatalmasat bakizott Csuja Imre, ezt nem láthatták a nézők  A mi kis falunk sorozatában
Borítókép:  RTL
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Csuja Imre bakijára nincsenek szavak, ezen hatalmas röhögés tört ki.

Idén, 2024-ben újra visszatért a RTL sikersorozata, vagyis A mi kis falunk. A sorozat első epizódját 2017. február 2-án mutatta be az RTL Klub, Pajkaszeg települése pedig mindenkibe egy életre beleégett. Nem beszélve Teca kocsmájáról, amelyhez sorra látogatnak el az emberek, ha éppen azon a településen járnak, ahol forgatták a sorozatot. Ráadásul még egy dal is született a sorozatban, amelyet az egész internet felkapott, itt van például rögtön egy remix: 

Mindez pedig már öt évvel ezelőtt volt, 2024-ben pedig már a nyolcadik évad is elindult. Egészen pontosan január első hetében tért vissza az igencsak vicces sorozat a tévébe, a magyarok még minden nem tudnak betelni vele. Újra beköltözött a nappalikba Gyuri, Stoki és Szifon is. De a forgatások alatt nem éppen ment minden simán, többször fordult elő olyan, hogy újra és újra kellett venni egy-egy jelenetet. A színészek ugyanis többször belebakiztak a mondataikba, de ez szinte minden sorozat és filmforgatás esetén előfordul. Az RTL készített is róla egy összeállítást, amelyben az is hallható, hogy Csuja Imre milyen nagy bakit vétett el.

Egy kis kolbász, egy karika hagymama

- mondta a felvételen Csuja Imre, akinek a száját ezt követően egy káromkodás is elhagyta. 

Mondani sem kell, hogy ezután hatalmas nevetés tört ki a stábon belül, a színész is alig tudta abbahagyni a nevetést. De akadt gondja a szavakkal Szabó Győzőnek és Erdélyi Timinek is, olyan új szavak is elhangzottak, amelyeket véletlenségből kreáltak. Elhangzott egy olyan is, hogy a "kulaj tugyája", de Peller Anna is belekeveredett a mondandójába, amikor épp őt vette a kamera. 

És mindenki után megkapná a pénz felét, a másik pedig odaadnánk a beköltőtőnek

-  mondta el a szövegét hibás Anna, aki utána rögtön el is szégyellte magát. 

A vicces pillanatok az alább található videóban láthatók. Ezek bizony kimaradtak a sorozatból. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás