promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szoboszlai lebukott szerelmével, hihetetlen kivel jött össze Dominik
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nem fogod elhinni, kicsoda Szoboszlai Dominik állítólagos barátnője.

Szoboszlai Dominik legutóbbi barátnője Gécsek Fanni volt. A Liverpool aranylábú középpályása és a magyar válogatott csapatkapitány, valamint a szuperdögös exteniszező 2020-ban került közel egymáshoz, mikor Fanni a szó szoros értelmében kinézte magának Dominikot. A csinos lány állítólag TikTok-on írt rá a focistára, akinek ugyancsak megtetszett Fanni. Kapcsolatukat aztán hónapokig sikerült titokban tartaniuk, aztán Gécsek Fanni kirakott egy videót, amivel lebuktatták magukat.

Kettejük párkapcsolata 2023 szeptemberében szakadt meg, amikor egyszer csak mindkettőjük közösségi oldaláról eltűntek a közös képek, és a rajongók észrevették azt is, hogy kikövették egymást. Szoboszlai Dominik menedzsere, Esterházy Mátyás is megerősítette akkor, hogy a szerelem véget ért, azóta pedig azt lehetett tudni, hogy Szoboszlai Dominik szingli.

Nem is lett volna ideje arra, hogy új szerelem után nézzen, hiszen nagyon sokat dolgozik mind a Liverpool-, mind a magyar válogatott kiemelt játékosaként; korábban azt is elárulta, hogy ki az, akivel manapság a legtöbb időt együtt tölti, és nem meglepő módon az egyik csapattársa volt.

Az internet népe meg van győződve arról, hogy a távkapcsolat miatt ért véget Szoboszlai Dominik és Gécsek Fanni szerelme, hiszen míg a csinos exteniszező továbbra is az egyetemen tanul Budapesten, addig Dominik Liverpool-ban él. Nem is olyan régen elterjedt olyan pletyka, miszerint Gécsek Fanni máris talált magának egy új párt a dán sztárteniszező, Holger Rune személyében, de ezt senki sem erősítette meg.

Azonban most egy igen érdekes fordulat következett be Szoboszlai Dominik magánéletében, ugyanis a Reddit-en valaki közzétette, hogy a focista újra együtt van előző barátnőjével, Fannival.

A felhasználó azt állítja, hogy a Gécsek-család egyik jó barátjától értesült arról, hogy a fiatal nő és a sztársportoló visszatalált egymáshoz, de nem akarják világgá kürtölni a dolgot, mert nem szeretnék a nyilvánosság előtt élni kapcsolatukat.

„A Gécsek család egy jóbarátja említette, hogy a két fiatal még mindig (vagy megint) együtt vannak”

- írta a Reddit-en a felhasználó.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás