promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vége a találgatásoknak, Szoboszlairól nyíltan kimondta a Liverpool FC egyik prominens szakembere, hogy mikor térhet vissza
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Fontos hírek érkeztek azoknak, akik a magyar sztár visszatérésére várnak.

Szoboszlai Dominik még január elején sérült meg a Liverpool egyik legfontosabb meccsén, a Newcastle United ellen. Ez presztizs-mérkőzés is volt, hiszen a tavalyi szezonban épp a Newcastle United előzte meg a Vörösöket, akiknek így nem sikerült odaérni a topligát, a Bajnokok Ligája részvételt eredményező negyedik helyre, épp ezért a Liverpool most "csak" Európa második számú kupáján vitézkedik, ám egyelőre nagyon könnyen vette az akadályokat, és sokan már arról beszélnek, hogy ők az Európa Liga első számú favoritjai.

Érik tehát az első komolyabb kupa, díj Szoboszlai számára, és már az első bajnokságban elképesztő sikerek érhetik a magyar játékost? Meglehet, sőt, Szoboszlai nemrég arról nyilatkozott, hogy mindenképpen szeretne maradandót alkotni Liverpoolban, és addig szeretne mindenképpen a klubnál is maradni.

Már nagyon várják sokan  a visszatérést, és sokáig úgy volt, hogy most szerdán visszatérhet a Fulham ellen a magyar játékos a Ligakupában, a visszavágó-mérkőzésen, ám úgy tűnik, hogy egy kicsit csúszik ez a visszatérés. Mint az NSO is megírta azt korábban, nyilatkoztak arról, hogy mikor térhet vissza Szoboszlai. Pepijn Lijnders, az angol élvonalbeli (Premier League) Liverpool másodedzője úgy nyilatkozott, hogy a magyar játékos már együtt edzett a csapattársaival, de a szerdai visszatérés még korai lenne.

A hétvégén azonban már visszatérhet a pályára.

És elképesztő esély lehet ez a számára, hiszen Szalah ugyan sérült, de Egyiptom szereplése az Afrika Kupán úgy tűnik, hogy egy jó darabig még nem ér véget, és Szalah már arra készül, hogy visszatér az elődöntőn a válogatottba, ha eljut odáig a csapat. Így pedig Szoboszlai számára jöhet egy nagy erőpróba a Liverpoolban még feljebb tolva a támadó szekcióban, egy olyan formációban, amelyet még nem próbáltak. És február elején épp az Arsenallal játszanak, amely mérkőzés felér egy előrehozott döntővel is a bajnokságban, amelyet egyelőre vezetnek a Vörösök.

Hallottátok már szoboszlai és Azahriah közös számát?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás