promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Még el sem indult a Való Világ 12 máris áll a bál, Sebestyén Balázsból már az RTL más műsoraiban sem kér
Borítókép:  RTL KLUB
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az RTL lerántotta a leplet a visszatérő műsorairól, van ami 15 év után tér vissza a csatornára.

Kolosi Péter legutóbb a SorozatWiki podcastjának vendége volt, ahol a tavalyi év elemzése mellett szót ejtett a jövőbeli tervekről. Az RTL programigazgatója elárulta, hogy milyen fikciós sorozatok kapnak folytatást, és melyik korábban már bejelentett sorozat új évada lett végül a kasza áldozata, továbbá kiderült ki lesz a műsorvezetője a csatorna következő nagy dobásának, illetve hogy miért döntöttek a TV2-n futó Kincsvadászokra hajazó műkereskedős reality műsor elhalasztása mellett, amit még tavaly jelentett be a csatorna.

A beszélgetés során azonban a visszatérő műsorokról is szó esett, harmadik cikkünkben ezt járjuk körbe alaposabban.

A Sztárbox tavaly több, mint másfél évtizedes szünet után tért vissza megújult formátummal, és nagyban hozzájárult, hogy az év vége felé az RTL többször is meg tudta előzni a konkurens TV2-t, rengeteg néző volt kíváncsi rá, hogy a hírességek hogyan püfölik egymást.

Talán ennek is köszönhető, hogy a csatorna a sok újdonság mellett kicsit körbenézett a rég elfeledett műsorok között is, és rábukkantak Sebestyén Balázs és Vadon Jani Kalandra Fal! című show-műsorára, ami most 15 év kihagyás után fog visszatérni, de már biztos, hogy más műsorvezetőkkel.

Az Álarcos énekes esetében nem volt ekkora szünet, csak 3 év maradt ki, a Való világ 12. szériájára ennyit sem kellett várni. Az előző évad igazi bűnös élvezet volt a reality rajongóknak, 2022 novembere és 2023 márciusa között került képernyőre az RTL Kettőn.

Tavaly a nagyon hasonló formátumú, korábban a Viasat3-on látható Éden Hotelt indította a csatorna streamingen és az RTL-en párhuzamosan, idén azonban úgy döntöttek visszatérnek a klasszikushoz.

Az RTL már februárban megtette a bejelentést, akkor még csak annyit lehetett tudni, hogy a reality az előző évadhoz hasonlóan egyszerre lesz követhető a hagyományos lineáris csatorná(ko)n és streamingen, és valamikor a nyár folyamán lesz látható.

A Való Világ 11 az RTL II-n futott tavalyelőtt, ami azonban azóta humorcsatornává alakult, így kérdéses volt, hogy a csatorna hová pakolja a műsort?

Azt már biztosan tudhatjuk, hogy az összefoglalót a Cool csatornán is láthatók lesznek, de a programigazgató azt mondta, hogy aki a teljes ValóVilág élményt látni akarja, az streamingen keresse, ahol ismét elérhető lesz a műsor 24 órás stream-je. A jelentkezés már elindult az RTL ikonikus műsorába.

Hogy ki fogja vezetni az idei játékot, azt egyelőre jótékony homály fedi, ám azt már biztosra lehet venni, hogy a Kalandra fal!-hoz hasonlóan Sebestyén Balázs ebben a műsorban sem tér vissza - hiszen a ValóVilág nem a főcsatornán fut.

Ha érdekel, hogy mi történt az első évad szereplőivel, ajánljuk figyelmedbe a következő anyagot:
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás