promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Előkerült Sebestyén Balázsról egy meghökkentő 13 éves felvétel, hogy volt erre képes a műsorvezető?
Borítókép:  youtube.com/Partizán (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A nézők csak ámultak és bámultak Sebestyén Balázs meglepő húzásán.

Sebestyén Balázst szinte mindenki ismeri itthon, hiszen már annak idején a Z+-os időkben is nagyon népszerű volt, az RTL-hez igazolva pedig igazi hatalmas sztár lett, aki rengeteg műsorban bizonyított. Persze nemcsak a tévében, hanem a rádióban is ott van a híresség, ugyanis nagy sikerrel megy a Balázsék című reggeli programja, amiben Vadon Janival és Rákóczi Ferivel együtt szórakoztatják a hallgatókat.

Egészen döbbenetes belegondolni, hogy milyen sok műsorban láthattuk az utóbbi évtizedekben Sebestyén Balázst. Sokan elfelejtették már, de annak idején, 2010-ben még az RTL-es (akkor még RTL Klubos) X-Faktor első évadát is együtt vezette Ördög Nórával, ráadásul még az Alekosz által megnyert Való Világ 4-nél is ott volt műsorvezetőként – sőt, olyan is megesett, hogy egyszerre csinálta a kettőt, ebből pedig lett egy elég furcsa jelenet a tévében.

Éppen az X-Faktort vezette Ördög Nóra és Sebestyén Balázs, mikor úgy döntöttek, hogy bepillantanak élőben a Való Világ stúdiójába – ahol nem más várta őket, mint Sebestyén Balázs.

A nézők többsége hirtelen azt sem tudta, hogy mi van, mégis hogyan lehet egyszerre két helyen Sebestyén Balázs, aki ráadásul még beszélgetett is saját magával. Igazi tévétörténelmi pillanat volt ez, hatalmas izgalmat hozott az alapból is izgalmas adáshoz, főleg, hogy a műsorvezető még piszkálódott is magával a közönség legnagyobb örömére – valóban különleges volt, de sokan nem értették, hogyan is volt képes erre.

Valójában nagyon egyszerű a válasz, ugyanis minden bizonnyal az egyik Sebestyén Balázs felvételről ment, felmondta az előre megbeszélt szöveget, a másik pedig reagált a „forgatókönyv” szerint, hogy ezzel egy igazán maradandó pillanattal ajándékozzák meg a nézőket – bevált, mivel most, 13 év után is fel-felbukkan az imént ismertetett, egészen elképesztő jelenet.

Itt lehet megnézni a dupla Sebestyén Balázst:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás