promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Váratlan bejelentés A mi kis falunkról, az RTL húzásán ledöbbentek a rajongók
Borítókép:  rtl.hu
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az RTL olyat csinál most A mi kis falunkkal, amire még sosem volt példa.

A mi kis falunk óriási népszerűségnek örvend, mindig kiemelt nézettséggel futnak az új epizódjai az RTL-en. De az az érdekes, hogy nem csak a friss részek, hanem az ismétlések is mindig jól mennek, éppen ezért az RTL gyakran tűzi újra műsorra a korábbi évadok epizódjait, hiszen a rajongók mindig szívesen visszatérnek Pajkaszegre. Legutóbbi, 19 epizódból álló 7. évadja tavaly szeptember 16-án indult el a csatornán, és idén március 30-án fejeződött be. Hozzá kell tenni, hogy közben szokás szerint volt egy hosszabb szünet, illetve egy különkiadást is bemutattak az alkotók újévkor.

Minden idők legsikeresebb magyar sorozatából eddig több, mint 120 epizód készült, és eddig nem lehetett tudni, hogy az RTL berendel-e még további évadokat belőle. Furcsa lett volna, ha nem, hiszen a széria népszerűsége töretlen, és most váratlanul egy olyan bejelentést tettek, amire senki sem számított.

Közölték, hogy a stáb már elkezdett forgatni a jól ismert pilisi helyszínen, hogy leforgassák A mi kis falunk 9. és 10. évadját is.

Tehát most nem egy, hanem rögtön két évadon dolgozik a csapat, ez pedig azt jelenti, hogy 2026-ig még biztos velünk maradnak Pajkaszeg lakói. A sorozat főrendezője és showrunnere szerint azért ilyen népszerű A mi kis falunk, mert jó színészek vannak benne, jó poénok, emellett egy olyan csapat, akik már összeszoktak az évek során. Kapitány Iván ugyan nem árult el sokat arról, hogy mi várható a következő részekben, de felhívta a figyelmet arra, hogy Pajkaszegen újra lesz polgármester-választás.

Azt egyelőre nem tudni, hogy mikor érkezhet sorozat 9. évadjának első epizódja, de ha most kezdték el forgatni, akkor vélhetően valamikor ősszel térhet vissza A mi kis falunk.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás