promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Furcsa üzenetet találtam a férjem telefonjában, azonnal felfordult a gyomrom: a fiúnk sorsát is érintett az üzenet, tönkretette az életét
Borítókép:  Illusztráció/Profimédia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Teljesen összeomlottam, a férjem magyarázata pedig szánalmas volt.

A mesélő azzal kezdte a posztját, hogy 41 éves, háztartásbeli nő, akinek van egy 48 éves, pénzügyi szektorban dolgozó férje, Paul, akivel 20 éve házasok, illetve van két gyermekük, a 18 éves Eric és a 15 éves Mary. Leírta, hogy ő és Paul házassága megtorpant az évek során, amelynek több oka is van, többek között az, hogy a férj nagyon sokat dolgozik, és nem jól öregedtek. Eric-nek van egy barátnője, akivel már a középiskola gólyaéve óta együtt vannak, akit Amy-nek nevez a mesélő: tipikusan szerelem volt első látásra, és mindig is családtagként kezelték. Ez pedig extra bonyodalmat hoz.

Egy héttel a poszt 2024. március 17-i megszületése előtt azonban a mesélő véletlenül észrevette, hogy a férje telefonján Amy-től érkezett egy meglehetősen kétes üzenet, mely szerint a 18 éves lány nagyon hiányol egy bizonyos szexuális tevékenységet. A feleség teljesen lefagyott, el sem akarta hinni, amit látott, egész nap arról győzködte magát, hogy ezt biztosan rosszul látta – pedig nem. Mint írta, ezt követően kutakodni kezdett, és észre is vette, hogy a férjének van egy külön mappája a legdurvább felnőttfilmekről, amely egyértelműen függőségre utalt, valamint Amy-ről is talált képeket, ami szintén megerősítette, hogy nem őrült meg és jól láthatta, amit látott. Ráadásul, ami szívszorító, hogy Paul folyamatosan Amy-hez hasonlította őt az üzenetekben: kövérnek és öregnek nevezte a mesélőt, miközben Amy nevetett.

A mesélő elmondása szerint régebben is voltak paranoiás pillanatai, amikor azt gondolta, hogy a férje megcsalja, de azokat a gondolatokat mindig megpróbálta elhessegetni. Ez viszont ennél több volt: nemcsak őt csalta meg, a saját fiát is elárulta. Leírta az első posztjában, hogy teljesen összetört és nem is tudja, hogyan kezelje a szituációt, viszont sokkal inkább tart attól, hogy micsoda pszichés csapás lesz ez a fia számára és akkor még azt sem tudta, hogyan prezentálja ezt neki. Ráadásul időközben arra jött rá, hogy amikor Amy betöltötte a 18 éves kort, a férje valóban elkezdett furán viselkedni: vajon csak arra várt, hogy 18 legyen, hogy szabad legyen a gazda? Azt nem lehetett pontosan megállapítani, hogy mikor kezdődhetett az affér, mivel a férj időközönként kitörli a beszélgetéseket, ezért egyelőre nem tud mit tenni, mint tettetni a naivat és bizonyítékokat gyűjteni.

Március 22-én a mesélő arról számolt be, hogy további bizonyítékokat, képernyőképeket gyűjtött az Amy-vel való beszélgetésekről: összesen csak 3 hónapra visszamenően tudta ezeket iCloud-ról begyűjteni, de ott is volt elég bizonyíték arra, hogy van Paul és Amy között szexuális kapcsolat. A mesélő szerint ezekben a beszélgetésekben főleg flörtölés és „piszkos beszéd” volt, de ezt is elég volt szegény feleség számára látni. A hívástörténetből kiderült, hogy órákon át szoktak telefonálni, viszont nem biztos, hogy Amy az egyetlen: Paul több randioldalon is fent volt, 18-22 év közötti lányokat keresett főleg, ráadásul az OnlyFans nevű, meztelen fotókat (is) árusító oldalon is egy talicska pénzt elköltött. A mesélő ezután átkutatta a férje holmijait, és különböző szexuális tárgyak, együttlét során használatos eszközök kerültek elő, valamint különböző jelmezek is, köztük egy katolikus lányiskola egyenruhájára emlékeztető jelmez is.

A mesélő egy nap felvette Ericet és Mary-t az iskolából, majd elmondta nekik részletesen a szituációt: a gyerekek nyilván nem reagáltak jól, de Mary még Ericnél is dühösebb volt. Amy édesanyjának is elmondták az egész történetet, aki el is vette a kislány telefonját, valamint konfrontálta az egészről: Amy természetesen zokogott és azt mondta az anyukájának, hogy sosem fogják megérteni őket, szerelmesek, és csak mostanság alakult ilyenné a kapcsolat, egészen addig baráti és mentori volt. A mesélő úgy véli, Paul kihasználta azt, hogy Amy szegény családból jött, teljesen behálózta a kislányt, aki pedig teljesen függőjévé vált férjének.

A pórul járt feleség végül konfrontálta a férjét is, de nem élőben, Zoomon keresztül. A mesélő szerint Paul feje rémült és vörös lett, nagyon dühös volt, viszont pánik volt a szemében. A feleség elmondása szerint egy értelmes mondatot sem tudott összerakni, folyamatosan kontextusról kiabált és hadovált, állandóan dadogott, majd kijelentette, hogy nem veheti el tőle a gyerekeit. A mesélő elmondta, hogy az ügyvédje segítségével gyerekelhelyezési pert indítottak, hogy ő legyen az egyetlen gyámja Mary-nek, aki továbbra is elképesztően mérges az apjára és most bizonyítékokat gyűjt, hogy ugye az ő barátaival nem csinálta-e ezt. Ő maga egy kemény és könyörtelen válást tervez, azt akarja, hogy bűnhődjön ezért Paul, amiért ilyen szinten kihasználta őt és még a fia kapcsolatát is tönkretette.

Eric pedig mindeközben természetesen teljesen összetört, szemmel láthatóan látszik rajta, hogy sérült a lelke az esetben, viszont így is jobban bírja, mint azt gondolták előre. A mesélő elmondta, hogy nagyon büszke a gyerekeire, amiért ilyen érettséget mutattak ebben a helyzetben, amit egyáltalán nem érdemeltek meg.

Egy március 27-i újabb posztban a mesélő leírta, hogy egyelőre a testvéréhez költöztek az egész családdal, ahol a jó házőrző rendszer miatt biztonságban tudják érezni magukat. A férje azóta többször próbálta keresni, de a kettejük kommunikációs csatornája közé tették az ügyvédet, csak rajta keresztül folyhat bármiféle érdemi. Mary elmesélte, hogy az egyik barátnőjük valóban úgy érezte, hogy Paul túlságosan is bámulja őket, de akkor ezzel nem foglalkoztak különösebben. Eric kapcsán a mesélő aggódik, mert szerinte túlságosan is magában őrlődik, egyelőre úgy tűnik, hogy még túl nagy a sokk, de pszichológushoz fog járni.

A mesélő pedig elismerte, hogy ebben a helyzetben bizony Amy is áldozat és nem tűnik úgy, hogy még felébredt a Csipkerózsika álmából, egyelőre még abban a fázisban van, hogy összeesküvés-elméleteket gyárt és mérges az egész világra, de legfőképp a mesélőre, amiért nem lehet együtt Paul-lal. Amy még hisz benne, hogy megtalálta az igaz szerelmet és hosszú távon együtt lesznek, hiába próbálja a saját édesanyja belebeszélni a valóságot, egyelőre nem hiszi el. Paul mindenki életét, aki érintett ebben a sztoriban, tönkretette és érződik, hogy maga is tudja, közeleg számára a vég.

Forrás: Reddit

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás