promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lefeküdtem a feleségem ikertestvérével, nemes okból léptem félre: együtt jelentettük be a nagy hírt, mégis ki akar dobni az asszony
Borítókép:  Illusztráció/Profimédia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tényleg csak jót akartunk, mégsem érti meg a feleségem.​

Hihetetlen történetet mesélt el egy nő, állítása szerint ugyanis a férje megcsalta őt az ikertestvérével, ráadásul teherbe is ejtette a nőt. Sőt, mi több, a férj és az ikertestvére most azt várják el, hogy együtt neveljék fel hárman a gyermeket, illetve a férfi úgy gondolja, hogy tulajdonképpen meg sem csalta a feleségét.

A történetet Belle Blake népszerű TikToker osztotta meg, aki azzal kezdte, hogy a történet főhősének, a megcsalt nőnek korábban problémái adódtak a teherbeeséssel. Blake beszámolója szerint a nő azt állította, hogy már hat és fél éve próbálkoznak a férjével gyereket csinálni, ez azonban nem jött össze egészen eddig, ráadásul az ikertestvére nem is küzd hasonló termékenységi gondokkal.

A férj és az ikertestvér azonban úgy tűnik a történet alapján, hogy saját kezükbe vették az ügyet és a családalapítás mellett döntöttek, ráadásul mindezt úgy, hogy „jót akartak”. A kettejük mesterterve ugyanis az volt, hogy megcsinálják a gyereket és egyfajta pozitív meglepetéshírként közlik vele, hogy az ikertestvére gyermeket vár és ez az ő gyereke lesz.

„Nem mondták el nekem, hogy együtt aludtak annak érdekében, hogy az ikertestvérem teherbe essem és meglepjenek vele, hogy gyermeket vár. Azt akarja a testvérem, hogy legyen az enyém a baba, hogy én neveljem fel ezt a babát, miután együtt aludt a férjemmel”

Blake elmagyarázta, hogy a megcsalt nő férje szerint ez egy kiváló ötlet volt, teljesen rendben volt vele, mert úgy gondolta, ez gyakorlatilag olyan, mint a béranyaság. Mi több, a férj azzal próbálta elmagyarázni, hogy nem történt senki rendkívül, hogy tekintettel az ikerpáros genetikai azonosságára, tulajdonképpen a testvére gyermeke genetikailag olyan, mintha az ő gyereke lenne.

A férj ráadásul azt a konklúziót vonta le, hogy már csak azért sem megcsalás ez, mert genetikailag ugyanolyan a „női része” a testvérpárnak, ezért a gyermekcsinálás része mintha nem is megcsalás lett volna. A megcsalt nő természetesen nem fogadta el ezt a magyarázatot és alapvetően jogosnak mondható, hogy kiakadt kettejük magánakcióján.

A kommentekben nem volt teljes egyetértés abban, hogy kinek van igaza, de nagyon sokan fogták a megcsalt nő pártját. Volt, aki azt írta, szerinte úgy rendben lett volna a helyzet, ha megbeszélik előre az egészet, de így ez nagyon nincs rendben. Több olyan kommentelő is volt, aki rámutatott, hogy ez mind elmejáték része, csak ki akarják mosdatni a kellemetlen szituációt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás