promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ronaldo kritizálta a magyar válogatottat, Csoboth Kevin gyűlölt sztárral fotózkodott
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ronaldo kemény szavakkal kritizálta a válogatott játékosait, Ádám Martin megmutatta csodaszép feleségét, Csoboth Kevin pedig gyűlölt magyar sztárral szelfizett. Heti hírösszefoglaló.

Cristiano Ronaldo korábban kőkemény kritikával illette a magyar válogatott egyes játékosait. A portugál sztárfocista nem egyszer csapott már össze a pályán hazánk kiváló labdarúgóival, de nem mindig mondott róluk kedveset.

A magyar válogatott csatára a magánéletben ugyanolyan szerencsés, mint a pályán. Ádám Martinnak csodaszép felesége és két gyermeke van, akikről nemrég egy fotót is mutatott. A focista számára tehát nem csak a labdarúgás a legfontosabb az életében, hanem a családja is.

Régóta felmerülő kérdés, hogy mikor vezetik be Magyarországon az eurót. Az Európai Bizottság nemrég egy vizsgálatot tartott, amely során közölték, mely országok állnak jelenleg a legközelebb ahhoz, hogy bevezethessék az eurót. Magyarország is szóba került, nekünk előtte rendbe kéne hoznunk egy-két dolgot.

A magyar-skót meccs hőse, Csoboth Kevin egy gyűlölt magyar sztárral fotózkodott a meccs után. A hírességet az egész ország ismeri nálunk, de sokan nem kedvelik őt. A műsorvezető a barátaival együtt ment ki Németországba, hogy a helyszínen szurkoljon a magyaroknak.

Van egy híres festmény a honfoglalásról, amin látható egy olyan állat is, aminek első látszatra semmi keresnivalója nem lenne. Az igazság viszont az, hogy igenis helytálló a festmény, ennek a bizonyos állatnak bizony sokkal több köze van a honfoglaló magyarokhoz, mint gondolnánk.

A Balázsék csapatához nem olyan régen csatlakozott Ráskó Eszter magánéletéről nem sokat tudni, párjáról még képet sem nagyon láthatott a nagyérdemű, ezért is volt különösen érdekes, mikor magához ragadta a szót a rádióműsor egyik adásában és a házasságáról kezdett mesélni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás